Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Βοήθησέ τον για να σε βοηθήσει στον οργασμό σου!

Αν και η ταχύτητα θεωρείται προσόν για τα περισσότερα πεδία της ζωής μας όταν εισερχόμαστε στην κρεβατοκάμαρα η λέξη και μόνο δεν εντυπωσιάζει καμία! Αν μέσα στην εμπειρία της σεξουαλικής σου ζωής συγκαταλέγεται και η συνεύρεσή σου με κάποιο αγόρι που ολοκλήρωνε πολύ νωρίς θα ξέρεις πόσο δύσκολο είναι και για τους δύο. Δυστυχώς είναι και αρκετά συχνό σύμφωνα με αμερικανική έρευνα. Ανάμεσα σε αυτά τα νέα υπάρχουν και κάποιοι τρόποι που μπορείς να δείξεις στον καλό σου για να τον καθυστερήσεις αρκετά μέχρι να φτάσεις και εσύ τη γραμμή τερματισμού.

Πρότεινε να του να ξεκινήσει μόνος του
Αυτή η λύση θα σου ακουστεί περίεργη, αλλά έχει αποτελέσματα. Πριν συναντηθείς με τον σύντροφό σου πες του πόσο σέξι θα ήταν να ολοκληρώσει μόνος του! Γιατί θα πρέπει να το κάνει; Γιατί οι ειδικοί υποστηρίζουν πως όχι μόνο θα τον βάλει σε ερωτική διάθεση, αλλά αν εκσπερματίσει λίγο πριν σε δει αυτό θα βοηθήσει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια όταν σε δει. Απλά σιγουρέψου ότι δεν θα το κάνει μερικά λεπτά πριν σε δει γιατί μετά θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο να σε επιθυμήσει.

Άφησέ τον να σε κοιτάει
Κάθε φορά πριν τη συνεύρεση κάνε την αυτοϊκανοποίηση μέρος του παιχνιδιού. Πες του ότι θέλεις να σε κοιτάει όσο εσύ ασχολείσαι με το σώμα σου. Αυτό θα σας βοηθήσει γιατί εσύ θα έρθεις πιο κοντά στον οργασμό και έτσι θα σας έχετε τον ίδιο χρόνο για να ολοκληρώσετε και οι δύο.

Πάρε τον έλεγχο
Οι περισσότεροι άντρες δεν αναζητούν ιατρική βοήθεια σε ότι αφορά το συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Ίσως να ντρέπονται ίσως να αισθάνονται ανασφάλεια να το συζητήσουν. Για αυτό οι ειδικοί προτείνουν στις γυναίκες να παίρνουν πρωτοβουλίες. Ξεκίνησε προτείνοντας του στάσεις που σου δίνουν εσένα τον έλεγχο των κινήσεων. Μείωσε τη ταχύτητα όταν ξέρεις ότι κοντεύει να τελειώσει. Ακόμη μπορείς να βρεις προφυλακτικά που καθυστερούν την εκσπερμάτιση και ενημερώσου από τον γιατρό σου αν υπάρχουν σκευάσματα που μπορούν να καθυστερήσουν την πράξη. Με αυτές τις κινήσεις θα του δείξεις ότι τον υποστηρίζεις και θες να τον βοηθήσεις, αρκεί να μην δείχνεις αγχωμένη.

Κάντε ένα διάλειμμα
Όταν κάνετε σεξ και θες να κρατήσει περισσότερο ζήτησέ του να κάνει διάλειμμα. Όταν σταματά και ξεκινά του επιτρέπει να ηρεμήσει λίγο και να κερδίσει χρόνο. Πες του ότι θες να πειραματιστείς με τη τέχνη του "τραβιέμαι". Επωφεληθείτε από τον χρόνο για να φιληθείτε ή να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον.

Μάθε του τις ασκήσεις Kegel
Το ξέρεις ότι οι ασκήσεις Kegel σε βοηθάνε σε πιο δυνατούς οργασμούς σύμφωνα με τους ερευνητές μπορούν να βοηθήσουν και τους άντρες. Μάθε του πώς να κάνει την αντρική εκδοχή των ασκήσεων Kegel για να μπορεί να ελέγχει τη στύση του.

http://www.queen.gr

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Βέλγιο από την είδηση πως δώδεκα παιδιά σε βρεφονηπιακό σταθμό εισήχθησαν στο νοσοκομείο αφότου εντοπίστηκαν να παίζουν με μία σακούλα αμφεταμίνες, τα οποία θεωρούνται ψυχοδιεργετικά ναρκωτικά. 
 
Τα παιδιά έως και 3 ετών εντοπίστηκαν με μία σακούλα που περιείχε «λευκή σκόνη», είπε η επικεφαλής του σταθμού που βρίσκεται στην πόλη Αλστ, επισημαίνει το πρακτορείο Belga.

Εργαστηριακές αναλύσεις έδειξαν ότι η ουσία αυτή ήταν ένα είδος αμφεταμίνης, το speed.

Οι εισαγγελείς υποπτεύονται ότι μία 18χρονη εκπαιδευόμενη έφερε τα ναρκωτικά στο κέντρο φύλαξης των παιδιών. Η ίδια συνελήφθη.

Το speed, όπως τα άλλα είδη αμφεταμινών, είναι διεργετική ουσία που καταστέλλει την όρεξη, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε επιθετική συμπεριφορά.

Συχνά προκαλεί ταχυκαρδίες και μπορεί να προκαλέσει άγχος.
Για να μην πηγαίνει τίποτα χαμένο και για να περιοριστούν τα περιττά έξοδα, στις οικογένειες μαθητών, φοιτητών  αλλά και εκπαιδευτικών δημιουργήθηκε με ιδιωτική πρωτοβουλία, ένας ιστότοπος ανακύκλωσης εκπαιδευτικών βιβλίων. 
 
Στην αρχή κάθε χρονιάς, τα τελευταία χρόνια, υπήρχε μια μεγάλη αναστάτωση από τις καθυστερημένες παραδόσεις ειδικά των σχολικών βιβλίων. Οι μαθητές αφιέρωναν πολύτιμο χρόνο με τις οικογένειές τους, στο να βρουν ή να εκτυπώσουν τα βιβλία που τους έλλειπαν.

Μια νέα ιστοσελίδα το book4book δημιουργήθηκε από μία ομάδα μαθητών, φοιτητών και καθηγητών και έρχεται να λύσει το πρόβλημα της έλλειψης ή καθυστέρησης των σχολικών βιβλίων στην αρχή κάθε χρονιάς και όχι μόνο, διότι, η ιστοσελίδα απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Μέσω της ιστοσελίδας οργανώνεται η ανταλλαγή βιβλίων αρκεί να γίνετε μέλος της.

1ο βήμα είναι η σύνδεση με την πλατφόρμα

2ο βήμα είναι η προσφορά βιβλίων που δεν χρειαζόμαστε

3ο βήμα είναι να ζητήσουμε τα βιβλία που χρειαζόμαστε και

4ο βήμα είναι η οργάνωση μιας συνάντησης μέσω χάρτη για το πότε θα γίνει η ανταλλαγή των βιβλίων

5ο βήμα διοργάνωση μαζικής ανταλλαγής βιβλίων

Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η ωφέλιμη διαδικασία της ανακύκλωσης. Ειδικά τα βιβλία είναι πολύτιμα και είναι αδικαιολόγητο να τα αφήνουμε στην αχρηστία ή να τα  πετάμε.  Με τον τρόπο αυτό  κάθε οικογένεια μαθητών ή σπουδαστών μπορεί να εξοικονομεί  χρόνο και χρήματα.

Ο ιστότοπος book4book έχει δημιουργηθεί από νέους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να μοιραστούν μαζί σας οτιδήποτε σχετικό με την διαδικασία της ανακύκλωσης βιβλίων και είναι μια ομάδα ανοικτή.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Ron Morais αγόρασε έναν καφέ από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων. Αφού ήπιε τον καφέ του και έφτασε στο τέλος είδε το ποντίκι και φυσικά έπαθε σοκ.

«Δεν θα τον πιστεύαμε αν δεν ήμασταν δίπλα», είπε ένας από τους συναδέλφους του στο CBC προσθέτοντας ότι: «Ήπιε τον καφέ γρήγορα και δεν θα μπορούσε να καταλάβει νωρίτερα τι κρυβόταν στον πάτο του ποτηριού».

Ο Morais, πάντως, δεν κινήθηκε δικαστικά κατά του καταστήματος.

Δείτε τις φωτογραφίες






http://ksipnistere.blogspot.gr
Εξαιρετικά δύσκολο είναι να χωρέσει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που διέπραξε μια 17χρονη από τη Ρουμανία!

Αφού πρώτα έπνιξε το μωρό της με ένα μαξιλάρι, πήρε το άψυχο κορμί του και το έψησε στο φούρνο!

Η 17χρονη ήταν έγκυος αλλά δεν το γνώριζε κανείς, ούτε οι γονείς της, ούτε φίλοι. Μάλιστα, παρά το προχωρημένο της εγκυμοσύνης της, “δεν φαινόταν να βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης”, όπως δήλωσε μια φίλη της σε ρουμανικά Μέσα.

Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις γέννησε, ήταν να πνίξει το βρέφος, ενώ απουσίαζαν οι γονείς της από το σπίτι. Στη συνέχεια, το έριξε μέσα στην ξυλόσομπα ώστε να αποτεφρωθεί και έτσι να μην μάθει κανείς τι συνέβη.

Αν και η ίδια φρόντισε να μην αφήσει ίχνη για την πράξη της, τελικά δεν άντεξε και την επόμενη μέρα άρχισε να το λέει στους συμμαθητές της στο σχολείο.

“Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένα είδος άρρωστου αστείου αλλά όταν άρχισε να μπαίνει σε λεπτομέρειες, συνειδητοποιήσαμε ότι έλεγε αλήθεια” δήλωσε μια συμμαθήτριά της.

Η ιστορία έφτασε και στα αυτιά μιας δασκάλας, η οποία και ενημέρωσε την αστυνομία. Η κοπέλα συνελήφθη και ομολόγησε στις Αρχές τι είχε κάνει.

“Είπε ότι φοβόταν πολύ τους γονείς της και αν ανακάλυπταν ότι ήταν έγκυος, θα θύμωναν πολύ”, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Εισαγγελίας.

Ο πατέρας της κοπέλας είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η κόρη του ήταν παντρεμένη, αλλά είχε χωρίσει και είχε επιστρέψει στο πατρικό της. Έμαθε όσα είχαν συμβεί, όταν είδε την αστυνομία στο σπίτι τους.

Η δράστης θα περάσει από ψυχολογικά τεστ και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα της απαγγελθούν κατηγορίες.

http://www.4news.gr 
Κάποιοι επιστήμονες έβαλαν σ` ένα χρυσό διαστημόπλοιο έναν Αγγλο, ένα Γερμανό κι έναν Έλληνα, για να δουν τι θα κλέψει ο καθένας...
Βάζουν το Γερμανό πρώτα και βγαίνει μετά από τρεις μέρες κρατώντας τον έναν από τους δύο κινητήρες. Μετά βάζουν τον Αγγλο και μετά από τρεις μέρες βγαίνει κρατώντας το δεύτερο κινητήρα. Μετά βάζουν τον Έλληνα και μετά από μια βδομάδα βγαίνει χωρίς να κρατάει τίποτα. Οι επιστήμονες τότε του λένε: - "Μπράβο, εσύ δεν έκλεψες τίποτα ενώ οι άλλοι έκλεψαν τους δυο κινητήρες." Και ο Έλληνας απαντάει: - "Α!!! Γι` αυτό δεν έπαιρνε μπρος το ρημάδι."




http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Ο Τζούντ Λο θα γίνει ξανά, μπαμπάς. Ο διάσημος ηθοποιός έχει τρία παιδιά από την πρώην σύζυγό του Σάντι Φρόστ: τον 18χρονο Ράφερτι, την 13χρονη Άιρις και και τον 12χρονο Ρούντι. Επίσης έχει ακόμη μια κόρη την 5χρονη Σοφία με την Σαμάνθα Μπρουκ. Πριν λίγο καιρό ο ίδιος είχε αναφέρει σε συνέντευξή του, πως τα έφηβα παιδιά του «νιώθουν και ντροπή και περηφάνια» για την φήμη του μπαμπά τους!

Ο πρωταγωνιστής του Grand Budapest Hotel και η Κάθριν Χάρντιγκ, περιμένουν το παιδί τους την Άνοιξη του 2015, σύμφωνα με πηγή από το συγγενικό περιβάλλον του Τζουντ. «Παρόλο που δεν είναι πια μαζί,αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί τους και διατίθενται να το μεγαλώσουν από κοινού», είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Ε News!

Ο 41 έτους ηθοποιός, ποτέ δεν ήταν αποστασιοποιημένος από την ανατροφή των παιδιών του. Όπως έχει πει και ο ίδιος παρά το βεβαρυμένο του πρόγραμμα προσπαθεί να είναι παρών σε όλες τις σημαντικές και μη στιγμές όλων του των παιδιών. «Τα παιδιά, μου παρέχουν την μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου. Είμαι χαρούμενος όταν βρίσκομαι κοντά τους. Αυτά είναι που με κρατάνε λογικό, στον τρελό κόσμο που ζω ως ηθοποιός», είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!

http://www.thestival.gr
Ο λόγος που ο τραγουδιστής των U2 Μπόνο φορά συνεχώς γυαλιά ηλίου τα τελευταία χρόνια δεν οφείλεται σε ιδιοτροπία του σταρ, αλλά επειδή πάσχει από γλαύκωμα, αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC η οποία θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ.

 Η ασθένεια αυτή, που προκαλεί εκφυλισμό του οπτικού νεύρου και του αμφιβληστροειδούς και ενδέχεται να περιορίσει την όραση του ασθενούς, καθιστά επίσης τα μάτια πιο ευαίσθητα στο φως. Γι' αυτό τον λόγο ο Μπόνο, που όπως αποκάλυψε πάσχει από γλαύκωμα εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, δεν βγάζει ποτέ τα γυαλιά ηλίου του ακόμα και όταν βρίσκεται σε εσωτερικούς χώρους, εξήγησε ο ίδιος στο Graham Norton Show.

«Λαμβάνω την κατάλληλη θεραπεία και όλα θα πάνε καλά», είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή αυτή στην οποία πήγε για να προωθήσει το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος «Songs of innocence» που κυκλοφόρησε στις 10 Οκτωβρίου.

Οταν ρωτήθηκε για τις επικρίσεις που δέχθηκαν οι U2 για το γεγονός ότι το άλμπουμ κατέβηκε αυτόματα στους λογαριασμούς των χρηστών του iTunes τον Σεπτέμβριο, παρόλο που πολλοί από αυτούς δεν το επιθυμούσαν, ο Μπόνο απάντησε: «Θέλαμε να κάνουμε κάτι καινοτόμο, όμως φαίνεται ότι κάποιοι δεν πιστεύουν στον Αγιο Βασίλη».

Την Τρίτη, σε ένα βίντεο που ανέβηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ο Μπόνο ζήτησε συγγνώμη για την πρωτοβουλία αυτή του συγκροτήματος, εξηγώντας ότι οφειλόταν σε «μία πρέζα μεγαλομανίας, μία δόση γενναιοδωρίας, λίγη αυτοπροώθηση και στον βαθύ φόβο ότι τα τραγούδια αυτά, στα οποία αφιερώσαμε τις ζωές μας τα τελευταία χρόνος, κινδυνεύουν να μην ακουστούν».

http://www.seleo.gr 
Όλοι γνωρίζουν ότι η αναπνοή είναι μία απολύτως απαραίτητη λειτουργία του οργανισμού μας. Ωστόσο, αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό, είναι ότι υπάρχει σωστός και λανθασμένος τρόπος αναπνοής.

Ορισμένοι, για παράδειγμα, αναπνέουν μόνιμα ή παροδικά από το στόμα και όχι από τη μύτη, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται η ποιότητα του αέρα που φτάνει τελικά στους πνεύμονές μας.

Γιατί είναι σωστό να αναπνέουμε από τη μύτη και όχι από το στόμα

Η φυσιολογική δίοδος του αέρα προς το κατώτερο αναπνευστικό, ξεκινάει από τη μύτη και συνεχίζει μέσω της τραχείας για να καταλήξει στους πνεύμονες.

H φύση έχει «προγραμματίσει» έτσι τον ανθρώπινο οργανισμό, ώστε, καθώς εισπνέουμε τον αέρα από τη μύτη μας, ο αέρας αυτός να:

- Προσαρμόζεται, μέσω του βλεννογόνου της μύτης, σε μία θερμοκρασία ανάλογη με αυτήν που έχει το σώμα μας και είναι περίπου οι 37 βαθμοί Kελσίου.

- Φιλτράρεται, μέσω του επιθηλίου της μύτης, από τα ξένα σωματίδια που τυχόν συμπαρασύρονται μαζί με τον αέρα στη διαδικασία της αναπνοής.

- Αποστειρώνεται, μέσω κάποιων ενζύμων που υπάρχουν φυσιολογικά στο βλεννογόνο της μύτης, ώστε να προχωρήσει «καθαρός» ο αέρας προς το κατώτερο αναπνευστικό.

Γιατί δεν πρέπει να αναπνέουμε από το στόμα

Όταν η αναπνοή πραγματοποιείται από στόματος, είναι εύλογο πως είμαστε αναγκασμένοι να το κρατάμε ανοιχτό ώστε να μπαίνει από αυτό ο αέρας που χρειαζόμαστε.

Ωστόσο, καθώς ο βλεννογόνος της στοματικής κοιλότητας δεν είναι φτιαγμένος για να δέχεται τόσον αέρα, το στόμα ξεραίνεται, με αποτέλεσμα αυτή η αίσθηση της ξηρότητας να μας ενοχλεί.

Παράλληλα, όπως είναι ευνόητο, ο αέρας δεν φιλτράρεται, με αποτέλεσμα πολλά σωματίδια να καταλήγουν στο κατώτερο αναπνευστικό σύστημα.

http://www.onmed.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!