Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μαλόουν αναδείχθηκε πρωταθλητής ΝBA με την ομάδα της Φιλαδέλφεια 76ερς το 1983, ενώ την ίδια χρονιά αναδείχθηκε και MVP των τελικών

Ένα από τους καλύτερους παίκτες που είχαν αγωνιστεί ποτέ στο NBA ο Hall of Famer Μόουζες Μαλόουν «έφυγε» σήμερα από την ζωή σε ηλικία 60 ετών. Ο Μαλόουν αναδείχθηκε πρωταθλητής ΝBA με την ομάδα της Φιλαδέλφεια 76ερς το 1983, ενώ την ίδια χρονιά αναδείχθηκε και MVP των τελικών. Ακόμα ψηφίστηκε τρεις φορές καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος (1979-1982-1983)ενώ πήρε μέρος σε 12 All Star Games.

Η καριέρα του στον καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου διήρκησε 21 χρόνια, όπου αγωνίστηκε διαδοχικά σε Μπάφαλο Μπρέιβς (1976), Χιούστον Ρόκετς (1976-82), Φιλαδέλφια 76ερς (1982-86), Γουάσινγκτον Μπούλετς (1986-88), Ατλάντ Χοκς (1988-91), Μιλγουόκι Μπακς (1991-93), Φιλαδέλφια 76ερς (1993-94) και Σαν Αντόνιο Σπερς(1994-95.

Ο Μαλόουν κατά την διάρκεια της καριέρας του στον ΝΒΑ σημείωσε 29.580 πόντους (μ.ο 20.6), ενώ είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων ριμπάουντερ στην ιστορία της λίγκας με 17,834 (μ.ο 12,2).

http://www.makthes.gr
Πέντε ημέρες αργότερα από την επίσημη ανακοίνωση της επανλειτουργίας (23 Σεπτεμβρίου), οι δημοτικοί αστυνομικοί θα βγουν και πάλι στους δρόμους. Στιγμιότυπο από τις διαμαρτυρίες για την κατάργηση της υπηρεσίας πριν από δύο χρόνια περίπου.
ΦΩΤ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ



Οι δημοτικοί αστυνομικοί θα βγουν και πάλι στους δρόμους και θα επικεντρωθούν στον έλεγχο των παραβάσεων του ΚΟΚ

Της Βαρβάρας Ζούκα

Ήταν 23 Σεπτεμβρίου, ακριβώς πριν από δύο χρόνια, όταν στο πλαίσιο των μνημονιακών δεσμεύσεων είχε καταργηθεί εν μία νυκτί η δημοτική αστυνομία. Την ημερομηνία αυτή, σε μία κίνηση γεμάτη συμβολισμούς, επέλεξε η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη, για να επαναφέρει το θεσμό στην καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων, μετά τη δυνατότητα που δόθηκε στους δήμους -βάσει καινούργιας νομοθεσίας- να προχωρήσουν στην ανασύσταση της υπηρεσίας.

Σε αυτή τη νέα περίοδο, που αρχίζει σε λιγότερες από δύο εβδομάδες, η δημοτική αστυνομία στο δήμο Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει με 68 άτομα από τα περίπου 180 που τη στελέχωναν πριν από την κατάργησή της. Στο εξής το στρατηγείο της θα βρίσκεται στους χώρους του νέου δημαρχιακού μεγάρου και όχι στο κτίριο της οδού Μοναστηρίου, που φιλοξενούσε την υπηρεσία κατά το παρελθόν.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Δημόσιας Τάξης Λευτέρη Κιοσέογλου το στοίχημα που έχει τεθεί από την πλευρά της δημοτικής αρχής είναι με την ανασύσταση του θεσμού της δημοτικής αστυνομίας να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκληθεί στο κέντρο της πόλης αλλά και σε κομβικά σημεία στις γειτονιές εξαιτίας των διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων.

“Δυστυχώς η πόλη και κυρίως το κέντρο έχει μετατραπεί σε ‘ζούγκλα’”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κιοσέογλου, τονίζοντας ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί που επέστρεψαν στο δήμο Θεσσαλονίκης θα έχουν συνεχή παρουσία στο κέντρο της πόλης αλλά και σε άλλες κομβικές αρτηρίες, όπως ενδεικτικά στη Γρηγορίου Λαμπράκη ή στην Μπότσαρη.

“Η πόλη πρέπει να καθαρίσει από τα διπλοπαρκαρισμένα”, είναι το αυστηρό μήνυμα που στέλνει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Δημόσιας Τάξης, προσθέτοντας ότι θα επιδεικνύεται ιδιαίτερη αυστηρότητα απέναντι στους ασυνείδητους οδηγούς, που δεν διστάζουν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους επάνω σε πεζοδρόμια, σε διαβάσεις πεζών και σε ράμπες για άτομα με αναπηρίες ή μπροστά σε κάδους, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η αποκομιδή των απορριμμάτων από τα οχήματα του τομέα καθαριότητας.

ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η επαναλειτουργία της δημοτικής αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως από τον Γιάννη Μπουτάρη στις 23 Σεπτεμβρίου. Πέντε ημέρες αργότερα, αφότου θα έχει δοθεί αυτό το χρονικό περιθώριο για την ενημέρωση του κόσμου, οι δημοτικοί αστυνομικοί θα βγουν και πάλι στους δρόμους βεβαιώνοντας παραβάσεις και πρόστιμα.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί κατά βάση θα ελέγχουν τις παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Όπως σημείωσε ο κ. Κιοσέογλου, το βάρος για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τα τραπεζοκαθίσματα, όπως και για τη διαφήμιση, θα παραμείνει στο σώμα ελεγκτών του δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο στο εξής θα λειτουργεί σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία.

Η ανασυσταθείσα υπηρεσία ωστόσο δεν αναμένεται να αναλάβει δράση στον τομέα της αντιμετώπισης του παραεμπορίου. “Ο νόμος για το παραεμπόριο έχει αλλάξει και προβλέπει αυτόφωρη διαδικασία. Είναι προφανές ότι η δημοτική αστυνομία δεν μπορεί να αναλάβει τέτοιας φύσης αρμοδιότητα”, υπογράμμισε ο Λευτέρης Κιοσέογλου. Όπως ανέφερε ο ίδιος, ήδη έχει γίνει συνάντηση με τον πρόεδρο εφετών, ενώ εκκρεμεί συνάντηση και με τις εισαγγελικές αρχές, ώστε να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τις ακριβείς αρμοδιότητες τις οποίες θα αναλάβει η δημοτική αστυνομία, που μετά την ανασύστασή της πρέπει να λειτουργεί με σημαντικά μικρότερο αριθμό εργαζομένων.

ΕΔΡΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Για λόγους οικονομίας σε θέματα διοικητικής υποστήριξης η δημοτική αστυνομία αποφασίστηκε να στεγαστεί στο νέο δημαρχείο και όχι στο κτίριο της οδού Μοναστηρίου όπου λειτουργούσε πριν από την κατάργησή της το 2013. “Η δημοτική αστυνομία θα επαναλειτουργήσει με μόλις 68 άτομα. Υπάρχει επομένως ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη αξιοποίησης κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο του λιγοστού πλέον προσωπικού του οργάνου. Με την εγκατάσταση της υπηρεσίας στο νέο δημαρχείο μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι στο σύνολό τους οι δημοτικοί αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης, διενεργώντας ελέγχους, καθώς για τις διοικητικές διαδικασίες θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί προσωπικό με εσωτερική μετακίνηση”, τόνισε ο κ. Κιοσέογλου.

Ήδη τα οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της υπηρεσίας βρίσκονται στους χώρους του δημοτικού μηχανουργείου, στην περιοχή του Φοίνικα, ώστε να γίνουν οι αναγκαίες τροποποιήσεις με την τοποθέτηση φάρων και σειρήνων. “Μετά την κατάργηση της υπηρεσίας τα περιπολικά της δημοτικής αστυνομίας είχαν διατεθεί για την κάλυψη αναγκών σε άλλες υπηρεσίες του δήμου, ενώ τα περισσότερα από όσα ήταν μεγάλου κυβισμού αποσύρθηκαν, σύμφωνα με σχετικές εγκυκλίους που είχαν αποσταλεί”, εξήγησε ο κ. Κιοσέογλου, σημειώνοντας ότι για τις ανάγκες της δημοτικής αστυνομίας θα χρησιμοποιηθούν πέντε περιπολικά και δέκα δίκυκλα. Την επόμενη εβδομάδα εξάλλου ο δήμος αναμένεται να παραλάβει τις στολές που θα διατεθούν στους δημοτικούς αστυνομικούς.


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015



http://www.makthes.gr
 

Πενέλοπε Κρουζ: Λανσάρει νέα εσώρουχα και δίνει τον ορισμό του σέξι

Με ένα ροζ μεταξωτό εσώρουχο εμφανίστηκε η Penelope Cruz (Πενέλοπε Κρουζ) στο φασαριόζικο φιλμ του Woody Allen (Γούντι Άλεν), Vicky Christina Barcelona και κέρδισε και ένα Όσκαρ για το ρόλο της αυτό ως Μαρία Έλενα. Με ροζ μετάξι... ξαναχτυπά και παρουσιάζει τη νέα της, 5η κατά σειρά, κολεξιόν εσωρούχων!

Η πιο σέξι εν ζωή γυναίκα του κόσμου, σύμφωνα με το περιοδικό Esquire, είναι πολυτάλαντη και εκτός από βραβευμένη ηθοποιός είναι και σχεδιάστρια εσωρούχων και μαζί με την αδελφή της Monica (Μόνικα), παρουσίασε τη νέα συλλογή εσωρούχων L' Agent με δημιουργική διευθύντρια την Sarah Shotton (Σάρα Σότον). Είναι η πιο προσιτή σειρά της γνωστής φίρμας Agent Provocateur, που επιμένει να προκαλεί.

Οι δύο αδελφές συλλέγουν εσώρουχα της συγκεκριμένης εταιρίας για περισσότερα από 20 χρόνια. Και εκεί που η συλλογή τους «ψήλωνε» σιγά-σιγά, πήρε φόρα και εξελίχθηκε σε μια ολοκληρωμένη μάρκα. Τώρα πια η Penelope και η Monica έχουν σαφές όραμα για τις πελάτισσες τους.
Η L' Agent βγαίνει σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Καμιά δεν μένει παραπονεμένη.
Η πανέμορφη ηθοποιός έχει φωτογραφηθεί με τα εσώρουχα παραγωγής της, αλλά όταν την ρωτούν «τι φοράει όταν κοιμάται» εκείνη αποστομωτικά απαντά: «εξαρτάται από τη μέρα». Ή από τη νύχτα.
Όσο για τον ορισμό του σέξι (τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο σέξι), μόνο η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου θα μπορούσε να τον δώσει.
«Είναι η προσωπικότητα του, τι εκπέμπει αυτό το άτομο. Για παράδειγμα, για μένα η Marilyn Monroe (Μέριλιν Μονρόε) ήταν μια από τις πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών. Υπήρχε κάτι σε αυτήν, μια ποιότητα που φαινόταν σαν να μην την αντιλαμβανόταν. Δεν έβλεπε τον εαυτό της "απέξω". Δεν έχω ιδέα αν ήταν αυτό το θέμα, αλλά ήταν αυτό που εξέπεμπε και ήταν πραγματικά αβίαστο. Αυτό είναι σέξι. Όταν προσπαθείς σκληρά να το πετύχεις ποτέ δεν θα κατορθώσεις να το εκπέμψεις». Ή το 'χεις ή δεν το 'χεις.
Πηγή φωτογραφιών


news.gr

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξή του μίλησε για το θέατρο και τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα.

Είναι πιο δύσκολο σε αυτούς τους καιρούς να δώσεις τη διέξοδο διασκέδασης στο κόσμο;
«Όχι δεν είναι δύσκολο. Το χιούμορ λυτρώνει. Ο κόσμος βγαίνει, γελάει, το απολαμβάνει, το ευχαριστιέται. Το δύσκολο είναι να πείσεις τον Έλληνα πολίτη-με αυτά που περνάει-να βγάλει χρήματα από το ATM και το βράδυ να πληρώσει, να έρθει να σε δει. Γι αυτό, και είναι μεγάλη μας τιμή, τούτο το καλοκαίρι, όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν στη παράσταση μας! Καταβάλλαμε το 100% των δυνατοτήτων μας, να γελάσει ο κόσμος! Να ξεχαστεί…. να ξεχάσει τη κατάθλιψη στην οποία έχει περιέλθει η καθημερινότητα του. Αυτό με έκανε ευτυχισμένο».

Ο Έλληνας είναι διατεθειμένος να αλλάξει νοοτροπία; Από το υστέρημα του ο Έλληνας, διαθέτει για τη Τέχνη; Για τη λύτρωση της ψυχής του;
«Φέτος, το καλοκαίρι, ο κόσμος έδειξε πως πάει το θέατρο, σε αυτές τις λίγες παραστάσεις που περιόδευσαν. Ο κόσμος δεν μπορεί να ζει σε μια τηλεοπτική τρομολαγνεία, επί καθημερινής βάσης! Δεν το αντέχει η ψυχή του και η αισθητική του! Βγαίνει και επιλέγει το θέατρο», δήλωσε στο outnow.

Το φετινό καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας του χρόνου που αφήνει πίσω του την ανεμελιά των θερινών μηνών και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα: επιστροφή στο σχολείο, επιστροφή στη δουλειά, επιστροφή στην πραγματικότητα!
Για πολλούς από εμάς, η επιστροφή στην πραγματικότητα συνοδεύεται και από έναν μίνι πονοκέφαλο: πώς θα χάσουμε τα παραπανίσια κιλά των διακοπών.
Ο Σεπτέμβριος, λοιπόν, είναι μια χρυσή ευκαιρία να κάνουμε πράξη τον καλύτερό μας εαυτό, αυτόν με την υγιή και αισθητικά ζηλευτή σιλουέτα. Όπως και τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, η απώλεια κιλών δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Για τα έξτρα κιλά των διακοπών –να σημειωθεί ότι παίρνουμε κατά μέσο όρο δύο κιλά σε περιόδους γιορτών και διακοπών– μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, ούτε αρκούν οι υποσχέσεις για δίαιτες-εξπρές από… Δευτέρα.
Η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα ισορροπημένη διατροφή, που, σε συνδυασμό με τη σωματική άσκηση, οδηγεί τελικά στην ιδανική σιλουέτα. Η απάντηση είναι διαχρονική και τσεκαρισμένη. Και σχετίζεται φυσικά με το ενεργειακό ισοζύγιο.
Το βάρος μας καθορίζεται από το ενεργειακό ισοζύγιο. Αν θέλουμε να χάσουμε βάρος, θα πρέπει είτε να κάψουμε περισσότερες θερμίδες με τη σωματική μας δραστηριότητα, είτε να προσλάβουμε μέσα από τη διατροφή μας λιγότερες, ή ιδανικά και τα δύο.
Συνεπώς, τα έξτρα κιλά των διακοπών μπορούν να γίνουν παρελθόν –σε αντίθεση με τις αναμνήσεις των διακοπών που γίνονται τατουάζ στην καρδιά μας– με έναν και μόνο τρόπο: μια ολιγοθερμιδική δίαιτα, που δεν απαιτεί, ωστόσο, «αιματηρές» θυσίες, σε συνδυασμό με αυξημένη σωματική δραστηριότητα. Σε αυτή την προσπάθεια δεν χρειάζεται να στερηθούμε κανένα τρόφιμο, μπορούμε να απολαύσουμε και το αγαπημένο μας ρόφημα, τρόφιμο ή γλύκισμα, αρκεί φυσικά να το εντάξουμε με μέτρο!
Για αρχή… περπατήστε!
Η περίοδος της θερινής ραστώνης συχνά συνοδεύεται από αύξηση βάρους γιατί διαταράσσεται το συνολικό ενεργειακό ισοζύγιο, καθώς τρώμε περισσότερο από αυτό που καίμε.
Στη λογική του «συν Αθηνά και χείρα κίνει», βασικός σύμμαχος στη μάχη μας με τη ζυγαριά είναι η σωματική δραστηριότητα. Όχι μόνο γιατί αυξάνει τις συνολικές θερμίδες που καίει ο οργανισμός στη διάρκεια της ημέρας, αλλά κυρίως γιατί επιτρέπει μια λιγότερο αυστηρή διατροφή, με το ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα από μια στερητική δίαιτα που συνοδεύεται από μια ζωή στον καναπέ.
Για παράδειγμα, ένα 30λεπτο περπάτημα την ημέρα, σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, με ποικιλία στις επιλογές, αλλά μέτρο στις ποσότητες, είναι το κλειδί για τη «μαγική» ισορροπία στο ενεργειακό μας ισοζύγιο και την τελική απώλεια βάρους.
Βάλτε λοιπόν τα κιλά των διακοπών στο συρτάρι των αναμνήσεων μαζί με τις διακοπές και καλό φθινόπωρο!
Πηγή: onmed.gr

Tα selfie sticks θεωρούνται από πολλούς μία χρήσιμη εφεύρεση και από τους υπόλοιπους μία ενοχλητική μανία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο εφευρέτης τους, ο Καναδός Γουέιν Φρομ, έχει γίνει εκατομμυριούχος.

Μπορεί να έχουν απαγορευτεί στα συνέδρια της Apple και σε πολλά θεματικά πάρκα, αλλά συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται στις γωνίες των δρόμων στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ποιος όμως επωφελείται από αυτό; Πρόκειται για τον Καναδό εφευρέτη Γουάιν Φρομ, ο οποίος θεωρείται ο πατέρας του σύγχρονου selfie stick.

Η έμπνευση της συγκεκριμένης εφεύρεσης έχει γίνει αντικείμενο αντιπαραθέσεων, ωστόσο ακόμα και ο ίδιος ο Φρομ παραδέχεται ότι δεν ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε να βάλει τη φωτογραφική μηχανή σε ένα ραβδί. Η αρχική ιδέα λέγεται πώς ανήκει στον Χιρόσι Ουέντα, μηχανικό στην εταιρεία φωτογραφικών μηχανών Minolta, που πειραματίστηκαν με το αρχικό σχέδιο τη δεκαετία του 1980.

Ετσι η αξίωση του Φρομ ως πατέρα του selfie stick δεν στηρίζεται στο ότι το σκέφτηκε πρώτος, αλλά στο ότι το δημιούργησε. «Η ιδέα του Ουέντα, ήταν μία αποτυχία για τη δεκαετία του 1980, αφού χρειαζόταν ειδικό τύπο φωτογραφικής μηχανής, σαν αυτές που έχουμε σήμερα» εξηγεί ο Φρομ στο Business Insider.

«Το δικό μου ταιριάζει σε οποιοδήποτε φωτογραφική μηχανή, ή οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο. Και θα πρέπει όχι μόνο να κρατάει τη συσκευή, αλλά να μεταφέρεται και εύκολα. Τα πρώτα selfie sticks ήταν πολύ πιο πολύπλοκα από αυτά που έχουμε τώρα.»

Τελικά ο Φρομ κατέθεσε την πατέντα του και έλαβε το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ για το selfie stick το 2005 και στη συνέχεια το έβγαλε στην αγορά. Παρά τις αμέτρητες απομιμήσεις, ο ίδιος μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 1.000.000 κομμάτια.

Πηγή: techit.gr
Δεν υπάρχουν αξιόπιστες μελέτες για το ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για το βούρτσισμα των δοντιών, σύμφωνα με τους ειδικούς, καθώς οι διάφορες συστάσεις παρουσιάζουν απαράδεκτες αποκλίσεις.

Μία μελέτη, ωστόσο, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό British Dental Journal εξέτασε τις συστάσεις που δίνουν τα οδοντιατρικά εγχειρίδια, οι εταιρείες που παράγουν οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες και οι οδοντιατρικοί σύλλογοι σε 10 χώρες.

Ανάμεσα στις 66 διαφορετικές πηγές, που εξέτασαν οι ερευνητές του Πανεπιστημιακού Κολεγίου του Λονδίνου, η μέθοδος που εμφανιζόταν πιο συχνά είναι το βούρτσισμα με μικρές, οριζόντιες κινήσεις.

Υπήρχαν όμως έξι παραλλαγές της ίδιας τεχνικής ή ακόμα και εντελώς διαφορετικές συστάσεις. Ορισμένες πηγές συνιστούν το κράτημα της οδοντόβουρτσας σε γωνία 45% σε σχέση με τα ούλα, ενώ άλλες προτείνουν το βούρτσισμα με κάθετες κινήσεις.

Όσον αφορά τη διάρκεια του βουρτσίσματος, 26 πηγές συνιστούν διάρκεια δύο λεπτά, 12 πηγές για δυόμισι λεπτά και δύο πηγές τρία λεπτά. Όσον αφορά τη συχνότητα, οι περισσότερες πηγές προτείνουν δύο φορές την ημέρα, υπάρχει όμως και μια πηγή που συνιστά τρεις φορές την ημέρα.

Τι προτείνουν οι ερευνητές

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μελέτης, Όμπρι Σέιχαμ, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι περίπλοκες τεχνικές είναι καλύτερες από ένα απλό, μαλακό βούρτσισμα και συμβουλεύει:

«Βουρτσίστε μαλακά με απλές οριζόντιες κινήσεις τριψίματος, με τη βούρτσα σε γωνία 45 μοιρών ώστε να φτάνει την οδοντική πλάκα».

Παράλληλα, δεν είναι ξεκάθαρο αν τα δόντια πρέπει να βουρτσίζονται αμέσως μετά το φαγητό ή πρέπει να αφήνουμε λίγη ώρα, με τους ερευνητές να τονίζουν ότι οι μεγάλες αυτές ασυμφωνίες «αποτελούν μεγάλη πηγή ανησυχίας για το οδοντιατρικό επάγγελμα».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!