Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Η γενιά τους είναι πραγματικά ασυμβίβαστη με την ήττα. Τι κι αν έλειπαν πολλά βασικά τους στελέχη (Καλντερόν, Μαρκ Γκασόλ, Ρούμπιο, Ναβάρο, Ιμπάκα κ.α.); Τι κι αν δεν ήταν πρώτο φαβορί;

Η Ισπανία απέδειξε εντός γηπέδου ότι έχει το μέταλλο του πρωταθλητή και κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ, επικρατώντας με 80-63 της Λιθουανίας του Γιόνας Καζλάουσκας.

Ο Πάου Γκασόλ γι ακόμη μια φορά ήταν το πρώτο βιολί της ομάδας του, πετυχαίνοντας 25 πόντους και μαζεύοντας 12 ριμπαόυντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-8, 41-33, 60-43, 80-63

ΙΣΠΑΝΙΑ (Σκαριόλο): Γκασόλ 25 (1), Φερνάντεθ 11 (1), Ροντρίγκεθ 4, Ερνανγκόμεθ, Ρίμπας 5 (1), Ρέγιες 8, Κλαβέρ 7 (1), Σαν Εμετέριο, Γιούλ 12 (2), Αγκιλάρ, Μίροτιτς 8 (2), Βίβες.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (Καζλάουσκας): Καλνιέτις 13 (3), Γκαΐλιους, Ματσιούλις 8 (1), Σεϊμπούτις 13 (2), Σαμπόνις, Καβαλιάουσκας 4, Γιανκούνας 3, Γιαφτόκας, Βαλαντσιούνας 10, Κουζμίνσκας 8, Μιλάκνις 3 (1), Λεκαβίτσιους.

http://www.thestival.gr

Την τρίτη εφετινή του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 πέτυχε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης (4η νίκη του σε 8 αγώνες στη συγκεκριμένη πίετα), καθώς εκκίνησε από την pole position και κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα (12ος της σεζόν) περνώντας πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού. Τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή, που έφτασε τις 42 νίκες στην καριέρα του, ακολούθησε ο Ντανιέλ Ρικιάρντο με Red Bull, ενώ το πόντιουμ των νικητών συμπλήρωσε ο Κίμι Ραϊκόνεν με Ferrari, με την ιταλική ομάδα να κάνει το 1-3 στο νυχτερινό αγώνα της ασιατικής χώρας.

Για πρώτη φορά από την έναρξη της περιόδου η Mercedes δεν είχε στο βάθρο των νικητών κάποιον από τους πιλότους της. Ο δεύτερος της βαθμολογίας Νίκο Ρόσμπεργκ, πήρε την 4η θέση, ενώ ο πρωτοπόρος Λιούις Χάμιλτον, που εκκίνησε 5ος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, λόγω μηχανικού προβλήματος. Ο Βρετανός εγκατέλειψε στα μέσα της πίστας όταν παρουσίασε πρόβλημα στο ERS κι ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν τέταρτος.

Επίσης απογοήτευσαν σε ένα ακόμη γκραν πρι οι πιλότοι της MacLaren, Τζένσον Μπάτον και Φερνάντο Αλόνσο, οι οποίοι εγκατέλειψαν.

Μετά τη νίκη του ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπήκε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου, καθώς έφτασε στους 203 βαθμούς, οκτώ λιγότερους από τον Νίκο Ρόσμπεργκ (211), ενώ ο Χάμιλτον παρέμεινε στους 252.

Το επόμενο γκραν πρι είναι προγραμματισμένο για τις 27 Σεπτεμβρίου στην Ιαπωνία.

http://www.naftemporiki.gr
Μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε σήμερα το πρωί την συνοικία Aksaray στην Κωνσταντινούπολη. Παρά τις πρώτες ανησυχίες ότι επρόκειτο για...
τρομοκρατική επίθεση, τελικά η έκρηξη αφορά ένα λεωφορείο της αστυνομίας, το οποίο εξερράγη ύστερα από βλάβη στο σύστημα τροφοδοσίας του αερίου LPG.

Στο λεωφορείο επέβαιναν αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων που πήγαιναν προς την συνοικία Γενίκαπι για να συμμετέχουν στην επιβολή της Τάξης σε μία διαδήλωση εναντίον της τρομοκρατίας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω  για τουλάχιστον 20 αστυνομικούς και 6 πολίτες τραυματίες, κάποιοι εκ των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομεία της Κωνταντινούπολης.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Περίπου 25.000 πρόσφυγες εισήλθαν στην Κροατία από τη Σερβία από τις 16 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα το μεσημέρι και οι περισσότεροι, περίπου 4.000 άνθρωποι βρίσκονταν στην περιοχή του δήμου Τοβάρνικ στα σύνορα με τη Σερβία και ανέμεναν με λεωφορεία και τρένα να κατευθυνθούν στις συνοριακές διαβάσεις με την Ουγγαρία, ανακοίνωσε το κροατικό υπουργείο Εσωτερικών.

Χθες, Σάββατο από την κωμόπολη Τοβάρνικ αναχώρησαν 28 λεωφορεία, στα οποία επέβαιναν περίπου 1.500 πρόσφυγες. Με τρένα έφυγαν άλλα 1.000 άτομα.

Στην περιοχή εξακολουθούν να καταφθάνουν ομάδες προσφύγων από διάφορες κατευθύνσεις κυρίως μέσα από χωράφια.

http://www.thestival.gr
Πολλές φορές ξεφεύγουμε με τις μερίδες που καταναλώνουμε, με αποτέλεσμα να φορτωνόμαστε περιττές θερμίδες, άρα και κιλά.
Εφαρμόζοντας μερικές απλές στρατηγικές, μπορείτε να μειώσετε τις ποσότητες φαγητού που τρώτε καθημερινά, χωρίς να ταλαιπωρείστε από πείνα και λιγούρες. Δείτε ποιες είναι οι συμβουλές των ειδικών!
1. Λαχανικά
Φορτώστε το μισό σας πιάτο με πρασινάδες και το υπόλοιπο μισό με φαγητό. Με τον τρόπο αυτό, θα κρατήσετε χαμηλά το θερμιδικό φορτίο του γεύματος και παράλληλα θα πάρετε πολύτιμες βιταμίνες, φυτικές ίνες και μέταλλα που θα κρατήσουν την πείνα μακριά για περισσότερες ώρες. Τα λαχανικά είναι επίσης πλούσια σε νερό, το οποίο θα κάνει τόσο το στομάχι όσο και τον εγκέφαλό σας να «νομίζουν» ότι δεν πεινάτε.
2. Πρωινό
Μην παραμελείτε το πρωινό γεύμα, καθώς είναι το καύσιμο που χρειάζεστε για να έχετε ενέργεια μέσα στην ημέρα. Φροντίστε να πάρετε όμως ποιοτικές θερμίδες από το πρωινό σας. Τα αβγά και μια σαλάτα από σπανάκι είναι το ιδανικό πρωινό για να παραμείνετε σε εγρήγορση για πολλές ώρες.
3. Νερό
Πολλές φορές η δίψα «μεταμφιέζεται» σε πείνα, οπότε αν νιώθετε λιγούρα μπορεί στην πραγματικότητα να έχει αφυδατωθεί ο οργανισμός σας. Πιείτε λοιπόν ένα ποτήρι νερό αντί να φάτε! Εάν όντως πεινάτε, ένα ποτήρι νερό πριν το γεύμα θα σας βοηθήσει να μειώσετε το αίσθημα της πείνας και να μην ξεφύγετε με την ποσότητα φαγητού που θα καταναλώσετε.
4. Φυτικές ίνες
Οι τροφές που παρέχουν σημαντική ποσότητα φυτικών ινών, κυρίως φρούτα, λαχανικά και προϊόντα ολικής άλεσης, μας χορταίνουν για αρκετές ώρες χωρίς να μας φορτώνουν με πολλές θερμίδες.
5. Μπαχαρικά
Τα μπαχαρικά, ειδικότερα τα καυτερά, εντείνουν το αίσθημα του κορεσμού, οπότε μας βοηθούν να καταναλώσουμε μικρότερες ποσότητες φαγητού.
Πηγή: onmed.gr

Το Κίτρινο βουνό στην Κίνα είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς ορεινούς όγκους στην Κίνα, που συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών όχι μόνο για το βραχώδες απόκοσμο τοπίο του αλλά και για τα τρομακτικά μονοπάτια που διατρέχουν τα βράχια ή ενώνουν μεγάλους ορεινούς όγκους μεταξύ τους.

Η οροσειρά βρίσκεται στο νότιο τμήμα της επαρχίας Anhui της ανατολικής Κίνας, και βασικό αξιοθέατο είναι οι δύο μεγάλοι όγκοι βράχων που συνδέονται με μια πέτρινη γέφυρα, από τις πιο εντυπωσιακές διαβάσεις της περιοχής.

Επειδή όμως ολόκληρο το βουνό είναι για τολμηρούς και περιπετειώδεις αναβάτες, υπάρχουν κι άλλα μονοπάτια που κόβουν την ανάσα.

Μια πεζογέφυρα στον αέρα αγκαλιάζει τα βράχια και προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τη διαδρομή αλλά και τη θέα.

Και για το τέλος ένα μονοπάτι που όμοιό του δεν υπάρχει, το οποίο αποτελείται από μερικά κομμάτια ξύλων άτακτα συνδεδεμένα μεταξύ τους, τα οποία στερεώνονται στα βράχια και μια μεταλλική αλυσίδα που λειτουργεί βοηθητικά για τη συγκράτηση!

Κι αν νομίζετε ότι είναι μια απλή διαδρομή βλέποντας τις εικόνες θα αντιληφθείτε ότι αποτελεί μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Προσωπικό κατόρθωμα για όσους την απολαύσουν…

ΠΗΓΗ: perierga.gr

Επί του παρόντος, η Viber αριθμεί περισσότερους από 600 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες παγκοσμίως, και η περιφέρεια Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης αποτελεί μία από τις τρεις κορυφαίες αγορές.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην στρατηγική ανάπτυξης και διατήρησης της ισχυρής βάσης χρηστών της εφαρμογής Viber στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, εφαρμόζοντας τοπικές πολιτικές marketing.

“Παρατηρούμε μια εξαιρετική ανάπτυξη στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και επιθυμούμε να «χτίσουμε» πάνω σε αυτή την ανάπτυξη, εφαρμόζοντας μια περισσότερο τοπικά εστιασμένη στρατηγική marketing και περιεχομένου, για τα εκατομμύρια των χρηστών μας στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή”, δήλωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της Viber, Mark Hardy.

Στην αρχή του μήνα η Viber ανακοίνωσε τον διορισμό του Atanas Raykov ως Γενικού Διευθυντή Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Viber. Ο κ. Raykov προσέρχεται στη Viber μετά τη δεκαετή θητεία του στον μεγαλύτερο προμηθευτή τηλεπικοινωνιών στη Βουλγαρία όπου διετέλεσε υπεύθυνος εμπορικής πολιτικής της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και των εταιρικών προγραμμάτων VAS, ενώ έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία και την ενίσχυση τοπικών start-up εταιριών με οικολογικό προφίλ – εστιάζοντας στην κινητή τηλεφωνία.

Από τη νέα θέση του, ο κ. Raykov αναλαμβάνει την προώθηση της ήδη επιτυχημένης εφαρμογής Viber στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, εστιάζοντας αρχικά στη Βουλγαρία, την Ελλάδα, τη Σερβία και την Ουγγαρία – ηγέτιδες χώρες σε ό,τι αφορά τα στατιστικά χρηστών και τη δυναμική ανάπτυξης μεταξύ των 27 εκατομμυρίων χρηστών στην περιοχή.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της, η εταιρία Viber προσπαθεί να αναπτύσσει διαρκώς καινούρια, διασκεδαστικά χαρακτηριστικά και εφαρμογές για τους χρήστες, που ποικίλλουν από μια μεγάλη συλλογή stickers έως ζωντανές Δημόσιες Συζητήσεις [“Public Chat”] που επιτρέπουν στους χρήστες να έρχονται σε επικοινωνία με κορυφαία ονόματα από το χώρο της ψυχαγωγίας, της εστίασης, του αθλητισμού, της μουσικής σκηνής κ.ά.

Βασικός άξονας και «κλειδί» της συγκεκριμένης στρατηγικής είναι η εστίαση στο τοπικό στοιχείο και για την επίτευξη του στόχου αυτού, ο κ. Raykov θα αναζητήσει συνεργασίες που έχουν απήχηση στο ευρύτερο τοπικό κοινό, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της εφαρμογής Viber να συνδεθεί με συγκεκριμένες, ξεχωριστές στιγμές της ζωής των καταναλωτών, διαδίδοντας θετικά μηνύματα και επιτυγχάνοντας σημαντικές καινοτομίες.

“Χάρη στην ποιότητα και τη φιλικότητα της εφαρμογής προς τον χρήστη, μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, το Viber έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας σε κάθε σπίτι”, δήλωσε ο κ. Raykov.

“Προσβλέπω στην αύξηση της δημοτικότητας του Viber στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με την προώθηση όλων των σημαντικών χαρακτηριστικών της εφαρμογής και την αναζήτηση συνεργατών για τη δημιουργία συναρπαστικών εμπειριών για το τοπικό κοινό”.

Πηγή: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχει μικρός τελικός στο φετινό Ευρωμπάσκετ, παρά μόνο δύο... μεγάλοι! Η σημερινή μέρα δεν βγάζει μόνο… κυβέρνηση, αλλά και πρωταθλητή Ευρώπης.

Ισπανία και Λιθουανία συγκρούονται στον τελικό του «Πιέρ Μορουά» (20:00), σε έναν τελικό που θυμίζει τη σύγκρουση δύο κόσμων. Από τη μια οι Ίβηρες του Πάου Γκασόλ κι από την άλλη το εξαιρετικό σύνολο του Γιόνας Καζλάουσκας.

Κι αν ο μεγάλος τελικός θα βρει αντιμέτωπα τα αουτσάιντερ, ο μικρός (15:00) περιλαμβάνει τα φαβορί. Γαλλία και Σερβία καλούνται να ξεπεράσουν την απογοήτευση για τη χαμένη ευκαιρία του ημιτελικού (αλλά και την υποχρέωση συμμετοχής στο Προολυμπιακό) και να διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Διαβάστε περισσότερα στο filathlos.gr

Τα φορολογικό τσουνάμι του Οκτωβρίου θα κρίνει κατ' αρχήν τη συνοχή και σε μεγάλο βαθμό και τον βίο της κυβέρνησης, που θα προκύψει από τις εκλογές, η οποία θα πρέπει να χειριστεί παλιά και νέα μέτρα που θα έρχονται από αύριο κατά κύματα.

Στα «δεδομένα» της επόμενης μέρας θα είναι τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για 3,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι θα πρέπει να πληρώσουν ακριβώς τα ίδια χρήματα με πέρσι αλλά σε λιγότερες δόσεις δηλαδή σε 5 αντί για έξι που ήταν το 2014 συμπληρώνοντας ένα πόσό 2,65 δις ευρώ.

Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων, τον Οκτώβριο που θα πληρωθεί η πρώτη δόση του φόρου ακινήτων θα πληρώνουν παράλληλα την τρίτη δόση από το φόρο εισοδήματος και πολύ πιθανό μια δόση από την ρύθμιση των 100 δόσεων.

Το επόμενο μήνα το φορολογικό ημερολόγιο για περίπου 500.000 «έχοντες» κερδοφόρες επιχειρήσεις και αγρότες έχει συμπληρωματικά εκκαθαριστικά λόγω της αύξηση τους φόρου πολυτελείας και τις προκαταβολής φόρους από το 27,5% στο 55% για τους αγρότες και από το 80% στο 100% για τις επιχειρήσεις.

Τον Νοέμβριο οι ιδιοκτήτες ΙΧ θα πάρουν το τελευταίο ραβασάκι της χρονιάς που θα αφορά τα τέλη κυκλοφορίες που θα πρέπει να πληρωθούν μέχρι και τοις 31/12/1015.

Στην συνέχεια θα πρέπει να προετοιμαστούν τα μέτρα που προβλέπονται στο μνημόνιο ΙΙΙ. Ειδικά για τα φορολογικά μέτρα αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα μικτό κλιμάκιο από την ΕΕ και το ΔΝΤ που θα αποτελέσει τεχνική βοήθεια για το φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο ως γνωστό θα περιλαμβάνει επτά μέτρα που θα αλλάξουν για πολλοστή φορά το φορολογικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα:

1. Την αλλαγή την κλίματα για μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες με την ενσωμάτωση του ειδικού τέλους αλληλεγγύης πράγμα που θα φέρει πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις και για τα μεσαία εισοδήματα το 2016. Παράλληλα θα θεσμοθετηθεί η κατάργηση των φοροαπαλλαγών που έχουν απομείνει σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

2. Την κατάργηση του ακατάσχετου πάνω από το 25% για μισθούς και συντάξεις πάνω μέχρι 1.500 ευρώ για χρέη στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία.

3. Την σταδιακή αλλαγή του ευνοϊκού φορολογικού καθεστώτος για τους αγρότες μαζί με τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας του αγρότη.

4. Την σταδιακή σύνδεση τους αφορολόγητου με δαπάνες οι οποίες θα γίνονται μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών και ηλεκτρονικής τραπεζικής.

5. Την αύξηση των φορολογικών συντελεστών για το εισόδημα από ενοίκια. Οι συντελεστές θα αυξηθούν από το 11% στο 15% για εισόδημα έως 12.000 ευρώ και από το 33% στο 35% για εισόδημα άνω των 12.000 ευρώ.

6. Την εφαρμογή περιουσιακών κριτηρίων για την ρύθμιση των 100 δόσεων. Αυτό σημαίνει για άλλους την μείωση του αριθμού των δόσεων την αύξηση του επιτοκίου από το 4 στο 5% για κάποιους άλλους την πλήρη έξωση από την ρύθμιση. Η σχετική υπουργική απόφαση για τον καθορισμό των κριτηρίων βάσει των οποίων οι οφειλέτες θα αποβληθούν από τη ρύθμιση των 100 δόσεων ή θα μειωθεί ο αριθμός των δόσεων που έχουν επιλέξει αναμένεται να υπογραφεί εντός του Οκτωβρίου.

7. Την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων που δεν δηλώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια με στόχο να εισπραχθούν άμεσα έσοδα. Σε συνδυασμό και με το έλεγχο της κίνησης των τραπεζικών λογαριασμών σε βάθος 10ετίας και την λειτουργίας του περουσιολογίου θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο σχετικά με την πραγματική φοροδοτική ικανότητα των φορολογούμενων.

«Αγκάθια» η εκπαίδευση και οι αγρότες

Τα δύο κόμματα που φιλοδοξούν να αποτελέσουν τον κορμό της επόμενης κυβέρνησης έχουν υποσχεθεί ισοδύναμα για το συντελεστή ΦΠΑ 23% που επιβλήθηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ που επέβαλε τον φόρο μιλούν για την κατάργηση μέσω ισοδυνάμων. Μένει να αποδειχθεί και στην πράξη ότι το εννοούν.

Το θέμα των αγροτών είναι εξίσου καυτό . Και τα δύο κόμματα μιλούν για μέτρα που θα απαλύνουν την επιβάρυνση που θα προκύψει από την κατάργηση της ατέλειας στον ΕΦΚ του πετρελαίου της αύξησης του συντελεστή φορολογίας και της επιβολής ΦΠΑ 23% σ τα αναλώσιμα (λιπάσματα σπόροι ζωοτροφές).

ΠΗΓΗ: enikonomia.gr
Ένα ζευγάρι πάει στην εξοχή. Κάπου εκεί βλέπουν μια φάρμα. Κότες,κουνέλια κτλ..
Ρωτάει η γυναίκα τον χωρικό:
– Μπορούμε να αγοράσουμε μια κότα;
– Βεβαίως λέει ο χωρικός, να σας σφάξω μια για 5 ευρώ.
– Εντάξει, λέει εκείνη, αχ άντρα μου, θα την κάνω μούρλια με χυλοπίτες
μμμ…
Την ώρα που ο χωρικός είναι έτοιμος με το μαχαίρι να κάνει το πουλερικό
έδεσμα, ξεπετάγεται ο κόκορας από το κοτέτσι καμαρωτός και απειλητικός…
– Τον πουλάτε τον κόκορα κύριε? Ρωτάει ο άνδρας
– Βεβαίως άπαντα ο χωρικός , 45 ευρώ
– Μα καλά λέει ο άνδρας , 5 η κότα , 45 ο κόκορας, είναι δυνατόν;
– Αυτός ο κόκορας κύριε, είναι το καμάρι μου, γιατί πηδάει 28 φορές την
ημέρα!
Με μια κρυφή αγκωνιά η γυναίκα σκουντάει τον άνδρα της και του λέει με
συγκαλυμμένο εμπαιγμό:
– Τ΄ ακούς βρε… 28 φορές την ημέρα..!
Ανακάμπτει ο άνδρας και απευθύνεται στο χωρικό:
– Συγνώμη κύριε…την ίδια κότα πηδάει 28 φορές την ημέρα;
Στο πλευρό της μέλλουσας μητέρας βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου με τη διοργάνωση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων ανώδυνου τοκετού.

Το πρόγραμμα που υλοποιεί το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείαςτου Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Μαιών-Μαιευτών Θεσσαλονίκης ξεκινά από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιείται  κάθε Τετάρτη από τις 4 έως τις 5 μ.μ. στην αίθουσα γυμναστικής του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, 2ος όροφος).

Οι εγγραφές για συμμετοχή στο πρόγραμμα ξεκίνησαν και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, στο τηλέφωνο 2310 558 505 ή στην κ. Νατάσσα Σύρου, Μαία, στο τηλέφωνο 6987124870.

Απαραίτητη προϋπόθεση ένταξης των εγκύων στο πρόγραμμα είναι η συμπλήρωση 27 εβδομάδων κύησης.

"Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία ενημέρωσης, ψυχολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης που οργανώνει ο Δήμος μας με στόχο την προετοιμασία της μέλλουσας μητέρας  για τη μεγάλη στιγμή του τοκετού, η οποία πραγματοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία του Συλλόγου  Μαιών-Μαιευτών Θεσσαλονίκης" δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Ταλατάς.

http://thesspress.gr 
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!