Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της δεκαετίας του 90, ενώ το σεξαπίλ της και οι τέλειες αναλογίες προσώπου και σώματος ήταν η αιτία για να πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 600 εξώφυλλα περιοδικών.

Οπως είχε δηλώσει η ίδια ποτέ δεν έφευγε από το κρεβάτι της, αν η πρόταση για κάποια φωτογράφιση ήταν λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα!





Η Λίντα Εβαντζελίστα, μια από τις ομορφότερες γυναίκες που γιόρτασε το περασμένο έτος τα 50α γενέθλιά της, έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Τόκιο προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Η πρώην βασίλισσα της πασαρέλας, έχει αφήσει οριστικά πίσω το μόντελινγκ κάτι που καταγράφεται και στο σώμα της, μιας και η λεπτή σιλουέτα της αποτελεί πλέον παρελθόν.





Ντυμένη casual και με αρκετά κιλά παραπάνω, ήταν σχεδόν αγνώριστη.

Φαίνεται πάντως πως η σταρ έχει συμβιβαστεί τόσο με την εμφάνισή της όσο και με την ηλικία της, καθώς πρόσφατα είχε δηλώσει στην Daily Mail, πως έχει παρατήσει κάθε ασχολία ενώ εύχεται να έχει όμορφα γεράματα.

«Πρόσφατα στον Τύπο υπήρξε μια φωτογραφία μου, λίγο μετά από μια περιποίηση προσώπου που είχα κάνει και ήμουν άβαφη. Προβλήθηκε από τα μέσα ότι αυτό έγινε εσκεμμένα, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Προφανώς και θα κάνω πλαστική, όχι όμως τώρα, αλλά βρίσκομαι κοντά. Αν είναι σημαντικό για μένα να το κάνω δεν θα το κρύψω, θα το ανακοινώσω και επίσημα».

Η Λίντα Εβαντζελίστα ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο του μόντελινγκ από μικρή ηλικία - μόλις στα 16 της-, ενώ πήρε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ η ίδια έγινε ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα.


real.gr

Μια έξυπνη και εύκολη εφαρμογή σε βοηθά να μάθεις σε ποιο μέρος της Ελλάδας υπάρχουν αναλογικά οι περισσότεροι άνθρωποι με το επίθετό σου! Συμπλήρωσε και δες…
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩ

Το να κοιτάζει κανείς μια οθόνη υπολογιστή για πολλές ώρες, μπορεί να οδηγήσει σε πόνο και δυσφορία για τα μάτια σας.
Αυτό ονομάζεται κόπωση ματιών και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των εργαζομένων στην σύγχρονη κοινωνία, αφού ολοένα και περισσότεροι από αυτούς έχουν καθιστική δουλειά, μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή.
Δείτε 5 βασικές αρχές που θα σας σώσουν από προβλήματα στα μάτια, λόγω της παρατεταμένης έκθεσης στην οθόνη:
-Ρυθμίστε κατάλληλα το φως του δωματίου και τη φωτεινότητα της οθόνης του υπολογιστή σας, ώστε να ελαχιστοποιήσετε το θάμπωμα στην οθόνη
-Τοποθετήστε την οθόνη του υπολογιστή σας σε απόσταση ενός μήκους χεριού μπροστά σας. Το επάνω μέρος της οθόνης πρέπει να είναι στην ευθεία των ματιών σας. Η οθόνη πρέπει να είναι ακριβώς μπροστά σας και να μην χρειάζεται να στρέφετε το κεφάλι σας για να την δείτε
-Αν χρειαστεί να διαβάσετε κάτι από χαρτί, ενώ είστε ταυτόχρονα στον υπολογιστή σας, τοποθετήστε το χαρτί όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην οθόνη σας
-Να θυμάστε να κρατάτε πάντα καλή στάση σώματος, με τα γόνατα λυγισμένα στις 90 μοίρες και τα πέλματα να ακουμπούν στο πάτωμα, την πλάτη ίσια και τα χέρια σας επάνω στα μπράτσα της καρέκλας
-Κάντε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τακτικά διαλείμματα για να ηρεμούν λίγο τα μάτια σας

Ο όρος δεν είναι πολύ γνωστός στην Ελλάδα, αν και πρόκειται για τον σημαντικότερο στο διαδίκτυο!

Τι είναι λοιπόν το Clickbait;
Clickbait είναι ένας υποτιμητικός όρος, που περιγράφει το περιεχόμενο ιστοσελίδων, που έχει στόχο την αποκόμιση κερδών από την online διαφήμιση, σε βάρος της ποιότητας ή της ακρίβειας του άρθρου, στηριζόμενη σε τίτλους εντυπωσιασμού, ώστε να προσελκύσει κλικς και στη συνέχεια να ενθαρρύνει την προώθηση του περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter κλπ).
Οι επικεφαλίδες των Clickbait άρθρων στοχεύουν στο να εκμεταλλευτούν το “χάσμα περιέργειας”, παρέχοντας στον τίτλο πληροφορίες αρκετές για να κινήσουν την περιέργεια του αναγνώστη, αλλά όχι αρκετές για να ικανοποιήσουν την περιέργειά του, αν δεν κάνει κλικ στον σύνδεσμο (link) που οδηγεί στο περιεχόμενο.
Untitled-1
Ο πρώτος διδάξας…
Το clickbait γιγαντώθηκε ως πρακτική, από την εταιρεία Taboola, μια hi-tech εταιρεία ψηφιακής διαφήμισης, που ιδρύθηκε στο Ισραήλ από τον Adam Singolda, ο οποίος διετέλεσε επί 7 έτη, αξιωματικός της επίλεκτης μονάδας κρυπτογραφίας του Ισραηλινού στρατού.
Untitled-2 (1)
…και οι Έλληνες μαθητές
Στην Ελλάδα γνωρίζει τεράστια άνθηση, από χιλιάδες blogs και sites, με πρωτοπόρο του είδους το blog tromaktiko -το οποίο δείχνει πλέον σημάδια κόπωσης- το οποίο στη συνέχεια ξεπέρασε  το makeleio, του οποίου τις επιδόσεις στο Clickbait ξεπέρασε το voicenews, που είναι το Ν.1 Clickbait site, χάρη στην τηλεοπτική του προώθηση από τον ιδιοκτήτη του, ενώ υπάρχουν χιλιάδες άλλα sites και blogs clickbait με χαρακτηριστικότερο όλων το Volcanotimes της υποτιθέμενης (;) Μαρκέλας Τουφεξή, που ξεπέρασε ακόμη και τον Adam Singolda στους εντυπωσιακούς απατηλούς τίτλους !
Untitled-2
H εικόνα στην αρχή του άρθρου, είναι από το volcanotimes του οποίου οι τίτλοι είναι πάντα τόσο εντυπωσιακά απατηλοί!
Δες τους προβληματισμούς της δημοσιογραφικής κοινότητας για το Clickbait στο ενδιαφέρον άρθρο του BBC Clickbait: The changing face of online journalism
Πηγή: makpress – Φώτης Μακρίδης

Όχι, η Ελλάδα δεν είναι στην πρώτη θέση.
Τα βλέμματα της διεθνούς οικονομικής κοινότητας στράφηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα, λόγω των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετώπιζε η χώρα μας στην αποπληρωμή του χρέους της. Παρά τα τεράστια ποσά δημοσίου χρέους, όμως, η χώρα μας δεν είναι αυτή με το υψηλότερο δημόσιο χρέος στον κόσμο.
Η έρευνα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα είναι αποκαλυπτική σε ό,τι αφορά στα επίπεδα δημοσίου χρέους των χωρών σε όλον τον κόσμο, ως ποσοστό του ΑΕΠ τους.
Ελάτε να γνωρίσουμε τις 15 χώρες με το υψηλότερο δημόσιο χρέος στον κόσμο!
15. ΓΑΛΛΙΑ
parisi_aftodioikisi
Το ποσοστό του δημοσίου χρέους της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας στην Ευρωζώνη ανέρχεται στο 93,9%.
14. ΙΣΠΑΝΙΑ
ispania
Στο 93,9% ανέρχεται και το δημόσιο χρέος της ισπανικής οικονομίας, η οποία μαστίζεται από τα δυσθεώρητα ποσοστά ανεργίας-ιδίως στους νέους
13. ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ
prasino_akrotiri
Στο 95% διαμορφώνεται το ποσοστό του δημοσίου χρέους αυτού του νησιωτικού κράτους, η οικονομία του οποίου βασίζεται στις υπηρεσίες.
12. ΒΕΛΓΙΟ
βελγιο7
Η «καρδιά» της Ευρώπης, το Βέλγιο, διαθέτει δημόσιο χρέος που ανέρχεται στο 99,8%. Διόλου τυχαίο που η χώρα αποκαλείται και «μεγάλος ασθενής της Ευρώπης».
11. ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
σιγκαπουρη
Μπορεί να είναι μία από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο, είναι όμως και μία από τις πλέον χρεωμένες. Το δημόσιο χρέος της Σιγκαπούρης διαμορφώνεται στο 103,8%.
10. ΗΠΑ
American flag
Δεν είναι μυστικό πως η αμερικανική οικονομία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το δημόσιο χρέος της, το οποίο ανέρχεται στο 104,5%.
9. ΜΠΟΥΤΑΝ
butan-660x440
Η οικονομία αυτής της μικρής ασιατικής χώρας είναι στενά συνδεδεμένη με την γειτονική της Ινδία και το δημόσιο χρέος της διαμορφώνεται στο 110,7%.
8. ΚΥΠΡΟΣ
κυπρος
Στο 112% διαμορφώνεται το δημόσιο χρέος της Κύπρου, η οποία πρόσφατα βγήκε και επισήμως από το μνημόνιο.
7. ΙΡΛΑΝΔΙΑ
epa02840932 (FILE) A file photo dated 10 May 2007 shows pedestrians walking past the Bank of Ireland in Dublin, Ireland. A group of investors is to buy 37 per cent of shares in Bank of Ireland for 1.2 billion euros (1.7 billion dollars) from the Irish government, Finance Minister Michael Noonan said 25 July 2011. The deal means that private investors will own at least 68 per cent of shares in the bank, the minister said. It showed investors‘ confidence in the credibility of bank stress tests earlier this year, Noonan added.  EPA/ANDY RAIN
Άλλη μία χώρα που εντάχθηκε σε πρόγραμμα διάσωσης. Το δημόσιο χρέος της Ιρλανδίας ανέρχεται στο 122,8%.
6. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
portogalia
Η χώρα του ευρωπαϊκού νότου που αντιμετωπίζει προβλήματα εφάμιλλα με αυτά της Ελλάδας και της Ισπανίας έχει δημόσιο χρέος που διαμορφώνεται στο 128,8%.
5. ΙΤΑΛΙΑ
ιταλια
Το χρέος της τρίτης μεγαλύτερης οικονομίας στην Ευρωζώνη διαμορφώνεται στο 132,5%.
4. ΤΖΑΜΑΙΚΑ
jamaica-660x440
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το ΔΝΤ για την Τζαμάικα, το χρέος της οποίας ανέρχεται στο 138,9%. Η διαφθορά, η εκτεταμένη εγκληματικότητα και η υψηλή ανεργία υπονομεύουν τις προσπάθειες της χώρας για ανάπτυξη.
3. ΛΙΒΑΝΟΣ
lebanon-660x440
Η χώρα ήταν για χρόνια δημοφιλής τουριστικός προορισμός, όμως μετά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή έχει αλλάξει την εικόνα της χώρας και το δημόσιο χρέος της ανέρχεται στο 139,7%.
2. ΕΛΛΑΔΑ
ελλαδα
Το δημόσιο χρέος της χώρας μας διαμορφώνεται στο 173,8% .
1. ΙΑΠΩΝΙΑ
japan-660x440
Η χώρα με το υψηλότερο δημόσιο χρέος στον κόσμο είναι η Ιαπωνία. Το δημόσιο χρέος της ανέρχεται στο 243,2% με την ανάπτυξη να επιβραδύνεται περαιτέρω και τα μέτρα της κυβέρνησης για τόνωση της οικονομίας να μην φέρνουν αποτέλεσμα.
πηγή: fortunegreece.com

Οι παντρεμένοι με διάθεση για εξωσυζυγικές περιπέτειες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να οργανώνουν «αποδράσεις» με το (παράνομο) ταίρι τους σε ένα ξεχωριστό νησί που θα τους εγγυάται μυστικότητα και θα τους προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Το IllicitEncounters.com, ένας ιστότοπος πονηρών γνωριμιών για παντρεμένους, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να αγοράσει ένα νησί, το οποίο σκοπεύει να μετατρέψει σε καταφύγιο για παράνομα ζευγαράκια.
Προς το παρόν, οι μόνες πληροφορίες για το πρωτότυπο αυτό μέρος είναι ότι πρόκειται να ονομαστεί «Illicit Island» (Νησί του Παράνομου Έρωτα) και ότι βρίσκεται ανοιχτά της νότιας ακτής της Αγγλίας, όπως αναμεταδίδει το protothema.gr.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, στο νησί θα κατασκευαστούν «ερωτικές φωλιές» που θα διαθέτουν όλες τις ανέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση φυσικά στην κρεβάτοκάμαρα.
Οι επισκέπτες θα φτάνουν στο νησί με ελικόπτερο, ένα προληπτικό μέτρο που διασφαλίζει την μυστικότητα του ταξιδιού τους, αφού έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχαστούν ενοχοποιητικά στοιχεία (όπως αεροπορικά εισιτήρια) σε κάποια τσέπη, όπου μπορεί να τα βρει ο/η σύζυγος.
Σύμφωνα δε με την ανακοίνωση του ιστότοπου, πριν από τη μεταφορά τους στο νησί τα παράνομα ζευγάρια θα υπογράφουν συμφωνητικό τήρησης εχεμύθειας σχετικά με την ακριβή τοποθεσία του νησιού, ώστε να αποφευχθούν οι αιφνιδιαστικές επισκέψεις από απατημένους συζύγους, ενώ συζητείται ακόμα και το ενδεχόμενο να τους κλείνουν τα μάτια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ώστε να μην μπορούν να αποκαλύψουν καμία χρήσιμη πληροφορία αν τελικά… συλληφθούν.

Μπορεί αυτές τις ημέρες, λόγω Panama Papers, η Ισλανδία να ζει μέρες σχετικής πολιτικής αναταραχής, σύμφωνα όμως με το Ινστιτούτο Οικονομικών και Ειρήνης είναι η πρώτη ανάμεσα στις δέκα πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου.

Σύμφωνα με το μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο, οι παράγοντες που μελετήθηκαν για να αποφασιστεί αν μια χώρα άξιζε να μπει στη λίστα με τις πιο ειρηνικές χώρες στον πλανήτη, ήταν το επίπεδο της εγκληματικότητας, η εμπλοκή των κατοίκων σε συγκρούσεις και ο βαθμός της στρατιωτικοποίησης.
Έξι από τις δέκα πιο ειρηνικές πόλεις ήταν Ευρωπαϊκές με την Δανία και την Αυστρία να βρίσκονται στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.
Οι HΠΑ από την άλλη μεριά βρέθηκαν κάτω από τη μέση στη λίστα ενώ ανέβηκαν μόλις 7 θέσεις από πέρυσι. Η Λιβύη παρέμεινε πολύ χαμηλά στη λίστα λόγω του εμφυλίου πολέμου μεταξύ ισλαμιστών και εθνικιστών ενώ η κατεστραμένη από τον πόλεμο Συρία βρέθηκε -εννοείται- σε μια από τις πιο χαμηλές θέσεις. Το ίδιο φυσικά ίσχυσε και για το Ιράκ το οποίο βρέθηκε στην προτελευταία θέση, πιο κάτω ακόμα και από το Αφγανιστάν και το Νότιο Σουδάν.
Οι 10 πιο ειρηνικές χώρες
1. Ισλανδία
2. Δανία
3. Αυστρία
4. Νέα Ζηλανδία
5. Ελβετία
6. Φινλανδία
7. Καναδάς
8. Ιαπωνία
9. Αυστραλία
10. Τσεχία
Οι 10 λιγότερο ειρηνικές χώρες
1. Συρία
2. Ιράκ
3. Αφγανιστάν
4. Νότιο Σουδάν
5. Κεντρoαφρικανική Δημοκρατία
6. Σομαλία
7. Σουδάν
8. Δημοκρατία του Κονγκό
9. Πακιστάν
10. Βόρεια Κορέα

Ναι, υπάρχει «σωστός τρόπος» και σε αυτό. Προς τα έξω ή προς τα μέσα; Ένα ερώτημα για το χαρτί υγείας, αμέτρητες απαντήσεις. Κατά καιρούς στα Ιντερνετς έχουμε δει να δημιουργούνται polls, αφιερωματικά άρθρα, ακόμα και Wiki σελίδα που προσπάθησαν να απαντήσουν στο πώς ξετυλίγεται σωστά το χαρτί υγείας. Όμως υπάρχει μια οριστική και ξεκάθαρη απάντηση, η οποία μάλιστα, χρονολογείται από το 1891 και προέρχεται από την πατέντα για το ρολό χαρτί.  Το σύμπαν, ίσως ακόμα και εκείνοι οι σελέμπριτι που φωτογραφίζονται στην τουαλέτα, αναστέναξαν με ανακούφιση, όταν ο δημοσιογράφος της Huffington Post, Owen Williams δημοσίευσε την παρακάτω photo:
xarti ygeias
And The Winner Is: Από πάνω!
Πηγή: rise.gr



Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Ηλεκτρονική Αθηνών δίνοντας άνισο αγώνα επιβίωσης καθώς στην κατακόρυφη πτώση της αγοράς ηλεκτρικών η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ηλεκτρικών είχε να αντιμετωπίσει και τον έντονο ανταγωνισμό των πολυεθνικών. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του news247 έχουν κλείσει 10 καταστήματα ενώ αυτά που παραμένουν ανοιχτά είναι σε διαδικασία “ξεπουλήματος”.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η αγορά των ηλεκτρικών συσκευών από τις καλές ημέρες του 2007 έχει παρουσιάσει μία πτώση της τάξης του 45% στα χρόνια της ύφεσης. Οι δύο μεγαλύτεροι παίκτες, οι θυγατρικές πολυεθνικών, Κωτσόβολος και Media Markt κατάφεραν να συγκρατηθούν και να διευρύνουν τα μερίδια τους καθώς παρά τις υψηλές τους ζημιές είχαν την στήριξη των μητρικών τους οι οποίες υπολόγιζαν στην επόμενη ημέρα στην ελληνική αγορά.
Η πτώση της Ηλεκτρονικής – η οποία πλέον δεν θεωρείται καν τρίτος παίκτης – συνέπεσε και με την άνοδο της Public και της Πλαίσιο στον τομέα των μαύρων ηλεκτρονικών συσκευών που αποτελούσαν το δυνατό χαρτί της καθώς και της ανάπτυξης των μικρών μέσω των online πωλήσεων.
Για να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των μεγεθών η Ηλεκτρονική Αθηνών στον τελευταίο ισολογισμό που δημοσίευσε ο τζίρος της ήταν της τάξης των 67 εκατ. ευρώ με την Κωτσόβολος να βρίσκεται στα 380 εκατ. ευρώ και την Μedia Markt στα επίπεδα των 200 εκατ. ευρώ.  Public και Πλαίσιο (σ.σ. που έχουν διαφορετικό προϊοντικό μείγμα από τις αμιγώς αλυσίδες ηλεκτρικών συσκευών) παρουσίασαν πωλήσεις 222 εκατ. ευρώ και 272 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.
Παρά την δυσχερή οικονομική κατάσταση η οικογένεια Στρούτση προσπαθεί μέχρι την τελευταία στιγμή να στηρίξει την αλυσίδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα χρόνια της κρίσης έχουν “βάλει το χέρι στην τσέπη” και έχουν ενισχύσει την εταιρεία τους με 7 εκατ. ευρώ μέσα από αυξήσεις κεφαλαίων. Στην προσπάθεια σωτηρίας η ελληνική αλυσίδα δεν είχε αρωγό τις πιστώτριες τράπεζες οι οποίες δεν στήριξαν με πρόσθετη χρηματοδότηση 3. εκατ. ευρώ. Για την σωτηρίας της αλυσίδας ο Γιάννης Στρούτσης προσπάθησε να βρει χρηματοδότηση στο εξωτερικό όμως δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του news247 η διοίκηση είναι μέχρι σήμερα τυπική στις πληρωμές προς τους εργαζόμενους – έχει ήδη πληρώσει και το δώρο του Πάσχα – ενώ κάνει προσπάθειες ώστε να λάβουν αποζημίωση όταν συμβεί το “μοιραίο”. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο μόνος λόγος που η εταιρεία δεν έχει κλείσει ακόμη είναι η συνεχιζόμενη απεργία των δικηγόρων ώστε να προχωρήσει η αίτηση πτώχευσης.
Πηγή: News247.gr

Παραλύει σήμερα Πέμπτη ο δημόσιος τομέας, καθώς η ΑΔΕΔΥ προχωρά σε 24ωρη απεργία.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι αντιδρούν στην προωθούμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση, ενώ την ίδια μέρα στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση και προειδοποιεί για πολύμορφες αγωνιστικές δράσεις. Στο κάλεσμά της η ΑΔΕΔΥ αναφέρει ότι δεν θα περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και ότι με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μπορούν να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές που οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.
Ποιοι απεργούν:
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Οι εργαζόμενοι στα υπουργεία, τις εφορίες, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις πολεοδομίες.
Οι δικηγόροι οι οποίοι παρατείνουν την πανελλαδική απόχή του έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 
Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι εργαζομένοι στην Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας. Καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.
Δημοσιογράφοι. Η απεργία των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων αφορά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα .
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, που την Πέμπτη θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας
Το προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων
Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές των σχολείων
Οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)
Όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κινούνται κανονικά.
aftodioikisi.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!