Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Φωτογραφία: Prince/Instagram
Προφητικά μοιάζουν τα τελευταία λόγια του Prince προς τους φίλους του στην τελευταία παράσταση-πάρτι που έκανε σπίτι του.
Σύμφωνα με την Independent, o θρυλικός μουσικός, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και λόγω της οποίας νοσηλεύτικε στο νοσοκομείο, κάλεσε τους φίλους του στο σπίτι του στη Μινεσότα, όπου διοργάνωσε ένα πάρτι.
Ο Prince εκεί, έπαιξε κιθάρα και πιάνο, πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του, αλλά δεν τραγούδησε. Το μόνο που ήθελε εκείνη τη στιγμή ήταν να τους ανακοινώσει το εξής: «Περιμένετε λίγες μέρες πριν αρχίσετε τις προσευχές». Aυτά ήταν και τα τελευταία λόγια του καλλιτέχνη, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα.

Πηγή:iefimerida.gr
Τίτλοι τέλους για το Xbox 360
Η Microsoft σταματά οριστικά την παραγωγή του Xbox 360, μια δεκαετία μετά το λανσάρισμά του στην αγορά.
«Το Xbox 360 σημαίνει πολλά για όλους στην Microsoft» έγραψε ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, Φιλ Σπένσερ.
«Είχαμε μια καταπληκτική πορεία, όμως αρχίζουν να μας ξεπερνούν οι πραγματικότητες της κατασκευής ενός προϊόντος παλαιότητας δέκα ετών. Αυτός είναι ο λόγος που λάβαμε την απόφαση να σταματήσει η κατασκευή νέων κονσόλων Xbox 360. Η πώληση υφιστάμενων αποθεμάτων Xbox 360 θα συνεχιστεί, με τη διαθεσιμότητα να ποικίλλει ανά χώρα» πρόσθεσε.

Το Xbox 360 κυκλοφόρησε στα τέλη του 2005 και έκανε τεράστια επιτυχία, επιβεβαιώνοντας τη θέση της Microsoft στο χώρο των παιχνιδοκονσόλων.

Συνολικά, το 360 πούλησε πάνω από 80 εκατομμύρια μονάδες, ξεπερνώντας κατά πολύ το αρχικό Xbox. Ο διάδοχός του, το Xbox One, έκανε ντεμπούτο το 2013.
H Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για τους «Απαράδεκτους», αλλά και το «Καφέ της Χαράς».

Για τους Απαράδεκτους: «Ας μην μιλήσω για τους άλλους γιατί είναι παρακινδυνευμένο. Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία συναίσθηση για το τι μέγεθος έχει αυτό που κάνουμε. Ούτε στο γύρισμα και όσο κράτησε είχαμε καμία συναίσθηση. Άλλη εποχή, ούτε νούμερα της agb, ούτε internet το… κοντό και το μακρύ. Ότι καταλάβαινες, το καταλάβαινες από τον κόσμο έξω και σου λέγανε χαρτί και καλαμάρι όλο το χθεσινό επεισόδιο. Ούτε δημοσιογραφία γύρω από αυτό, να το σπρώξει, να μην το σπρώξει, τίποτα από τα γύρω γύρω, άλλος πλανήτης. Το “αστροπελέκι” με στιγμάτισε. Αυτό το σίριαλ είναι σαν να ζει μια παράλληλη ζωή στο διαδίκτυο. Το βλέπουν άτομα που το 1991 ήταν αγέννητα».

Για τους καφέδες που… έφτιαχνε στο “Καφέ της Χαράς”: «Μαγειρεύω περίπου όπως στο “Καφέ της Χαράς”. Ακόμα και τα φρεντοτσίνο, δεν με εμπιστεύονταν για να τα φτιάξω και μου τα είχαν έτοιμα. Έκανα εγώ ότι τα φτιάχνω, αλλά έπαιρνα τα έτοιμα που μου είχαν αφήσει»


Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!