Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016




Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην αυτοκτονία της Ctahriona White, που υπήρξε σύντροφος του Jim Carrey

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην αυτοκτονία της Cathriona White, που υπήρξε σύντροφος του Jim Carrey. Πριν από λίγες μέρες ήρθε στην δημοσιότητα πως η αδικοχαμένη 28χρονη είχε ανακαλύψει ότι έχει κολλήσει σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα και συγκεκριμένα έρπη και γονόρροια. Τώρα, ένα χρόνο μετά ο πρώην σύζυγός της φέρνει στο φως ντοκουμέντα σύμφωνα με τα οποία, η Cathriona, είχε ενημερώσει τον ηθοποιό για τα σεξουαλικά νοσήματα και εκείνος της είπε να το κρατήσει κρυφό, κάτι που εκείνη το έκανε.

Κι ο εφιάλτης του Jim δεν τελειώνει εκεί, αφού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον πρώην σύζυγό της, τα sms που αντάλλαξε μαζί της, λίγες μέρες πριν αυτοκτονήσει. Στο πρώτο μήνυμα που η Cathriona White εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχη γράφοντας πως “κατανοώ πως είσαι αγχωμένoς. Φαντάσου πως νιώθω εγώ τώρα. Εγώ θα έπρεπε να είμαι αυτή που φρικάρει. Αν για κάτι είμαι σίγουρη, είναι το ζήτημα τριβής που αναφέρεις”

Διαβάστε όλα τα μηνύματα στο TLIFE



Όπως όλα δείχνουν τα πράγματα μεταξύ του Brad και της Angelina, είναι πολύ...χειρότερα απ΄ ότι φανταζόμασταν...
Όπως όλα δείχνουν τα πράγματα μεταξύ του Brad και της Angelina, είναι πολύ...χειρότερα απ΄ ότι φανταζόμασταν... Σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα η ηθοποιός μπλόκαρε τον αριθμό του πρώην συζύγου της στο κινητό της, με αποτέλεσνμα να μην μπορεί, ούτε να την πάρει τηλέφωνο, ούτε να της στείλει γραπτό μήνυμα! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το πολύκροτο διαζύγιο, στο TLIFE
Σόιμπλε σε Μπόρις Τζόνσον: Να σας εξηγήσω αγγλικά τις αρχές της ΕΕ;
«Η εσωτερική αγορά έχει να κάνει με τις τέσσερις βασικές ελευθερίες της ΕΕ: ελευθερία της κυκλοφορίας προσώπων, εμπορευμάτων, υπηρεσιών και κεφαλαίων. Εάν μπορούμε να κάνουμε κάτι, είναι να στείλουμε στον υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας αντίτυπο της Συνθήκης της Λισαβώνας» είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν στο Βερολίνο.

Ο Σόιμπλε επέκρινε με δηκτικό χιούμορ τον Μπόρις Τζόνσον που είπε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «είναι απόλυτη βλακεία» πως υπάρχει ένας αυτοματισμός μεταξύ της πρόσβασης στην εσωτερική ευρωπαϊκή αγορά και στην ελεύθερη κυκλοφορία των εργαζομένων.

Ο Τζόνσον εκτίμησε ότι οι Βρετανοί θα μπορούν να μετακινούνται και να εργάζονται ελεύθερα όπου θέλουν και μετά το Brexit.

«Αν είναι επιθυμητή η διασαφήνιση, μπορούμε να πάμε και οι δύο και να τον βοηθήσουμε με τα καλά αγγλικά μας» είπε ο Σόιμπλε.

Το ίδιο υποστήριξε και ο Σαπέν. Οι τέσσερις βασικές ελευθερίες της ΕΕ δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Αν επιθυμεί κάποιος να συνεργαστεί με την Ευρώπη πρέπει να τηρεί και τις τέσσερεις ελευθερίες ταυτόχρονα.

«Αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό» τόνισε.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι αλλαγές που έρχονται στα τέλη κυκλοφορίας
Στην προαναγγελία ότι τα τέλη για το 2017 θα είναι δικαιότερα και αναλογικότερα των προηγουμένων προέβη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης.
"Κάντε λίγη υπομονή. Αυτό που μπορούμε να δεσμευθούμε είναι ότι θα είναι πιο δίκαια και πιο αναλογικά από την προηγούμενη χρονιά και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε αυτοκίνητα τα οποία δεν είχαν πάρει πινακίδες τα προηγούμενα χρόνια, φέτος να πάρουν", απάντησε σε σχετική ερώτηση προσερχόμενος σε προσυνεδριακή εκδήλωση-συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.
Στα σενάρια που εξετάζονται περιλαμβάνονται αλλαγές στις κλίμακες υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, με το ατελές όριο εκπεμπόμενων ρύπων διοξειδίου του άνθρακα να πέφτει από τα 90 g/km στα 85 g/km.
Δεν αποκλείεται να υπάρξει μείωση των τελών κυκλοφορίας για οχήματα μεγάλου κυβισμού και ηλικίας άνω των 15 ετών προκειμένου να δοθεί κίνητρο στους ιδιοκτήτες που έχουν καταθέσει πινακίδες να τις παραλάβουν εκ νέου.
Για τα νέα τέλη εξετάζεται μείωση από 5% έως 40% στα αυτοκίνητα με πρώτη άδεια κυκλοφορίας πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2006, αλλά σύνδεση με τους ρύπους για όσα κυκλοφόρησαν από 2007 και μετά. Αν επικρατήσει αυτό το σενάριο τα ΙΧ που εκπέμπουν πάνω από 120 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα θα επιβαρυνθούν από περίπου 10 έως 150 ευρώ.
Τα τέλη κυκλοφορίας θα αναρτηθούν στο Τaxis στα μέσα Νοεμβρίου για να πληρωθούν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Οι μπαταρίες ρολογιών είναι πολύ επικίνδυνες και δυνητικά θανατηφόρες για τα μικρά παιδιά, προειδοποιούν χειρουργοί από τη Βρετανία που βλέπουν ολοένα περισσότερους μικρούς ασθενείς με σοβαρές βλάβες επειδή τις κατάπιαν ή τις έβαλαν στη μύτη ή στο αυτί τους.

Εάν τα παιδιά τις καταπιούν κατά λάθος, μπορεί να εγκλωβιστούν στον οισοφάγο και να προκαλέσουν επικίνδυνο έλκος (πληγή) στο τοίχωμά του.

Οι γιατροί του φημισμένου Νοσοκομείου Παίδων της Great Ormond Street έχουν δει μεγάλη αύξηση αυτού του είδους των περιστατικών τον τελευταίο χρόνο, γι’ αυτό και εξέδωσαν προειδοποίηση προς τους γονείς ώστε να μην αφήνουν τις στρογγυλές, πλακέ μπαταρίες σε μέρη όπου φτάνουν τα παιδιά.

«Οι μπαταρίες ρολογιών πρέπει να αντιμετωπίζονται από τους γονείς όπως τα δηλητήρια και να τις κρατούν όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα παιδιά χέρια», δήλωσε η δρ Κέιτ Κρος, χειρουργός νεογνών και παιδιών στο νοσοκομείο.

«Αν η μπαταρία παγιδευτεί στον βλεννογόνο του οισοφάγου δημιουργεί ηλεκτρικό κύκλωμα και αρχίζει να λειτουργεί, με συνέπεια να απελευθερώνει ένα αλκάλιο που δρα σαν καυστική σόδα. Έτσι μπορεί να διαβρώσει το τοίχωμα του οργάνου και να τρυπήσει την τραχεία ή ακόμα και την αορτή, απειλώντας τη ζωή του παιδιού».

Η αορτή είναι η μεγαλύτερη αρτηρία του ανθρώπινου σώματος και η διάτρησή της μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο από μαζική εσωτερική αιμορραγία, ενώ ο τραυματισμός της τραχείας συχνά χρειάζεται αλλεπάλληλες επεμβάσεις για να διορθωθεί ενώ μερικές φορές η βλάβη είναι ανήκεστος.

«Στη Βρετανία έχουν υπάρξει περιστατικά παιδιών που αιμορράγησαν έως θανάτου και άλλα που υπέστησαν μόνιμες βλάβες στον μηχανισμό της κατάποσης ή της αναπνοής από τις μπαταρίες, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούν γονείς και γιατροί για το συγκεκριμένο πρόβλημα», τόνισε η δρ Κρος.

Σύμφωνα με τις στατιστικές που τηρεί το νοσοκομείο, πριν από μία δεκαετία οι τραυματισμοί από τις μπαταρίες ρολογιών ήταν πάρα πολύ σπάνιοι αλλά πλέον οι γιατροί περιθάλπουν κατά μέσον όρο ένα μικρό παιδί το μήνα.

Τα νοσοκομεία παίδων του Μπέρμινγχαμ, του Σέφιλντ και του Μάντσεστερ επίσης προσπαθούν να αυξήσουν την ενημέρωση για τους κινδύνους από τις μπαταρίες ρολογιών έπειτα από ανάλογη, σταθερή αύξηση των περιστατικών που περιθάλπουν.

«Είχαμε μερικές περιπτώσεις παιδιών που τις έβαλαν στη μύτη τους με συνέπεια να τρυπήσουν το ρινικό διάφραγμα και άλλες όπου έβαλαν την μπαταρία στο αυτί με συνέπεια πολύ σοβαρή φλεγμονή», δήλωσε ο χειρουργός Ραίυμοντ Κλαρκ από το Νοσοκομείο Παίδων Alder Hey του Λίβερπουλ.

«Οι μπαταρίες ρολογιών βρίσκονται παντού στα σπίτια μας, σε πολλά προϊόντα που προσελκύουν τα μικρά παιδιά», είπε η δρ Κατρίνα Φίλιπς, εκτελεστική διευθύντρια του βρετανικού οργανισμού Child Accident Prevention Trust.

«Πολλοί λίγοι γονείς, όμως, συνειδητοποιούν πόσο επικίνδυνες είναι ιδίως όταν περιέχουν λίθιο. Ακόμα κι από μια ζυγαριά στο μπάνιο, ένα τηλεχειριστήριο ή ένα παιδικό παιχνίδι μπορεί να τις βγάλουν τα παιδιά και να συμβούν τα χειρότερα μέσα σε λίγες μόνο ώρες, επομένως οι γονείς πρέπει να έχουν συνεχώς και αδιάκοπα το νου τους».

Πηγή: tanea.gr

Πρόσκληση για την εγγραφή και επικαιροποίηση των στοιχείων τους για άνεργους νέους ηλικίας 25-29 ετών στα μητρώα του ΟΑΕΔ μέχρι 6 Οκτωβρίου 2016 προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας, εξέδωσε ο Οργανισμός.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι άνεργοι νέοι ηλικίας 25-29 ετών, απόφοιτοι δευτεροβάθμιας (Γενικού Λυκείου, Επαγγελματικού Λυκείου, ΕΠΑΣ) και τριτοβάθμιας Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, καλούνται να προσέλθουν στα ΚΠΑ του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, από σήμερα έως την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, για να εγγραφούν στο Μητρώο ανέργων ή να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία του βιογραφικού τους προκειμένου να μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα: «Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας τεσσάρων μηνών σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε ΚΟΙΝΣΕΠ».
Ποιοι έχουν δικαιώμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα, σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, έχουν οι άνεργοι νέοι που δεν έχουν ασφαλιστεί για περισσότερες από 100 ημέρες ασφάλισης σε οποιοδήποτε ασφαλιστικό Φορέα.
Με την ολοκλήρωση της τετράμηνης εργασιακής εμπειρίας, οι πρακτικά ασκούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα επιδότησης θέσης εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών.
Για την αποτελεσματικότερη σύζευξη μεταξύ των προσφερόμενων από τους εργοδότες θέσεων εργασιακής εμπειρίας με επίβλεψη στον χώρο εργασίας, με τις ειδικότητες και το εκπαιδευτικό επίπεδο των ανέργων που επιθυμούν να απασχοληθούν στις θέσεις αυτές ο ΟΑΕΔ καλεί:
Όλους τους ενδιαφερόμενους ανέργους ηλικίας έως 29 ετών, οι οποίοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του Οργανισμού να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία του βιογραφικού τους και ειδικότερα τις ειδικότητες στις οποίες επιθυμούν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία στην Ενότητα «Επιθυμητή Απασχόληση», είτε ως πιστοποιημένοι χρήστες με τη χρήση κλειδαρίθμου μέσω των ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, είτε σε συνεργασία με τον Εργασιακό Σύμβουλο στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ.
Όλους τους ενδιαφερόμενους ανέργους νέους οι οποίοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ να προσέλθουν στα ΚΠΑ2 προκειμένου να εγγραφούν και να πραγματοποιήσουν συνάντηση με εργασιακούς συμβούλους ώστε να περάσουν από την διαδικασία της Εξατομικευμένης Προσέγγισης και να συντάξουν Ατομικό Σχέδιο Δράσης.
Σημειώνεται ότι η ένταξη των ανέργων στους πίνακες επιλογής του προγράμματος, θα γίνει σύμφωνα με την ειδικότητα για την οποία διαθέτουν συναφή τίτλο σπουδών ή σύμφωνα με τις -οριζόντιες- ειδικότητες σε τομείς διοίκησης και διάθεσης (πωλήσεις) που έχουν δηλώσει στην Εξατομικευμένη Προσέγγιση / βιογραφικό, ενώ οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι δεν υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής αλλά υποδεικνύονται από τους εργασιακούς συμβούλους των ΚΠΑ2 στις επιχειρήσεις με σειρά προτεραιότητας. Προτεραιότητα δίνεται επίσης στους γονείς ανήλικων τέκνων, με απόλυτη προτεραιότητα στις μητέρες, και έπονται οι άνεργοι με την μεγαλύτερης διάρκειας (σε ημέρες), εγγεγραμμένη ανεργία στο μητρώο του ΟΑΕΔ.
Τι δικαιολογητικά απαιτούνται για την εγγραφή
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή των νέων στο Μητρώο Ανέργων του ΟΑΕΔ και την έκδοση του δελτίου Ανεργίας είναι τα ακόλουθα:
— Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος, ή ελλείψει αυτού, αντίγραφο κατατεθειμένης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος – Ε1. Οι άνεργοι που εμφανίζονται ως εξαρτώμενα μέλη θα προσκομίζουν το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος ή το Ε1 του ατόμου του οποίου τελούν υπό την προστασία καθώς και παραστατικό μέσω του οποίου δηλώνεται η άρση του λόγου εξάρτησης, όπου αυτό απαιτείται.
— Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή εταιρείας σταθερής / κινητής τηλεφωνίας ή αντίγραφο συμφωνητικού μίσθωσης κατοικίας, κατατεθειμένου στην αρμόδια ΔΟΥ.
— Παραστατικό ταυτοπροσωπίας σε ισχύ (Δελτίο Ταυτότητας, Διαβατήριο).
— Επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ.
— Άδεια διαμονής ή εργασίας προκειμένου περί ανέργων πολιτών υπηκόων τρίτων χωρών.
Η Υπηρεσία ΚΠΑ2 διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε δικαιολογητικό που κατά την κρίση της θεωρείται απαραίτητο για τον έλεγχο ανεργίας.
Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι έχουν ανήλικα τέκνα, τότε καλούνται να προσέλθουν στις Υπηρεσίες (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ προκειμένου να τα δηλώσουν και να προσκομίσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι ηλικίας 18-24 ετών, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας τεσσάρων μηνών σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε ΚΟΙΝΣΕΠ» μπορούν να προσέρχονται στα ΚΠΑ, για την επικαιροποίηση του βιογραφικού τους ή την εγγραφή τους στο Μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2016.
aftodioikisi.gr

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκαναν πέντε μέρες μετά το διαζύγιο των Μπραντζελίνα η Τζένιφερ Άνιστον και ο σύζυγός της Τζάστιν Θερού.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι την ώρα που έφευγαν από το εστιατόριο «Smile in Manhattan's NoHo neighbourhood» στη Νέα Υόκρη.
Οι δυο τους ήταν χεράκι-χεράκι κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο… στόματα και διαψεύδοντας τις φήμες που τους θέλουν επίσης να χωρίζουν!

Τα τελευταία 24ωρα έχουν χυθεί τόνοι μελανιού για τις αντιδράσεις της Τζένιφερ Άνιστον μετά το διαζύγιο- «βόμβα» του πρώην της Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί.

Αν και τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως η 47χρονη, ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, χάρηκε μετά από αυτή την εξέλιξη κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι πραγματικά συμβαίνει.

Πάντως, η ίδια δείχνει μια χαρά με τον Θερού!

Πηγή: star.gr

Το μεγαλύτερο ραδιοτηλεσκόπιο του κόσμου τέθηκε σήμερα σε λειτουργία, σε μια ορεινή περιοχή της επαρχίας Γκουιτζόου της νοτιοδυτικής Κίνας.

Λίγο μετά το μεσημέρι, σε μια κοιλάδα της περιφέρειας Πινγκτάνγκ, εκατοντάδες αστρονόμοι και λάτρεις της επιστήμης, παρακολούθησαν τα επίσημα εγκαίνια του ραδιοτηλεοσκοπίου FAST (Σφαιρικό Τηλεσκόπιο Διαμέτρου 500 μέτρων), στόχος του οποίου είναι να εξερευνήσει το διάστημα και να αναζητήσει εξωγήινη ζωή.

Οι εργασίες για την κατασκευή του FAST, που στοίχισε 1,2 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 180 εκατομμύρια δολάρια) ξεκίνησαν το 2011, δηλαδή 17 χρόνια μετά την πρόταση που είχαν υποβάλει Κινέζοι αστρονόμοι.

Η εγκατάσταση του κυρίου σώματος, ενός πιάτου με 4.450 πάνελ, μεγέθους όσο 30 ποδοσφαιρικά γήπεδα, ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο.

Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ συνεχάρη τους μηχανικούς, τους επιστήμονες και όσους συμμετείχαν στην κατασκευή.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, με τη Θεσσαλονίκη να παραμένει για δέκατη συνεχόμενη ημέρα χωρίς λεωφορεία.

Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην εργασία τους, εάν δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών που τους οφείλονται.

Σύμφωνα με το thestival.gr, σήμερα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 10.30, έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ, στην οδό Παπαναστασίου.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, στο σχετικό κάλεσμα, αναφέρουν: «Απαιτούμε από κυβέρνηση και διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ να βάλει τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στην εργασία μας και το μέλλον αυτής.

Αγωνιζόμαστε για δημόσια επιβατική μεταφορά η όποια θα είναι προσιτή στην κοινωνία και αντάξια της πόλης, στην όποια κατοικούμε.

Συμπολίτες, συμπολίτισσες, φίλιο επιβατικό κοινό, συσπειρωθείτε, γίνετε αρωγοί και συμπαραστάτες των εργαζόμενων στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην δημόσια επιβατική μεταφορά, μην μένετε απαθείς στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην καθημερινή ταλαιπωρία που μας επέβαλε η διαχειριστική κυβέρνηση.

Συμπορευθείτε και διαδηλώστε μαζί με τους εργαζόμενους Ο.Α.Σ.Θ, ενάντια στην κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση που μας επιβάλουν».

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αναρωτηθεί σε τι χρησιμεύει το λευκό “τραπεζάκι” που βρίσκεται στο κέντρο της πίτσας που παραγγέλνουν και αρκετές φορές το πετάνε αμέσως μόλις ανοίξουν το κουτί. Υπάρχει ωστόσο εξήγηση γιατί τα εστιατόρια το τοποθετούν σε κάθε κουτί και μάλιστα στο κέντρο.
Ο πρώτος λόγος είναι ότι έτσι εξασφαλίζεται ότι η πίτσα θα φτάσει ακέραια στον προορισμό της, ότι δηλαδή δεν θα κολλήσει η συσκευασία πάνω της ακόμα κι αν το κουτί “ταλαιπωρηθεί” κατά την μεταφορά.
Ο δεύτερος λόγος είναι για να το χρησιμοποιούμε  όταν θέλουμε να κόψουμε ένα κομμάτι χωρίς να πιάνουμε την υπόλοιπη πίτσα με τα χέρια μας.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!