Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017


Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO ζήτησε μια δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς “Big Little Lies”, στην οποία πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Ρις Γουίδερσπουν και η Νικόλ Κίντμαν, οι οποίες έχουν αναλάβει και την παραγωγή.

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Λιάν Μοριάρτι, η αρχική σκέψη ήταν το “Big Little Lies” να είναι μια μίνι-σειρά επτά επεισοδίων, τα οποία μεταδόθηκαν στις αρχές του 2007.

Όμως η θεαματικότητά της ήταν τεράστια, ενώ κέρδισε και οκτώ βραβεία Emmy, μεταξύ των οποίων αυτό για την Καλύτερη Μίνι-Σειρά, Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Ζαν-Μαρκ Βαλέ και Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου για τη Νικόλ Κίντμαν.

Το HBO έχει ξεκινήσει την παραγωγή του δεύτερου κύκλου, τον οποίο θα σκηνοθετήσει η Άντρεα Άρνολντ, η οποία βραβεύθηκε με Όσκαρ το 2005 για την μικρού μήκους ταινία της “Wasp”, όπως ανέφερε σε χθεσινή του ανακοίνωση το τηλεοπτικό δίκτυο.

Η Κίντμαν και η Γουίδερσπουν θα επιστρέψουν στους ρόλους της.

«Οι βασικοί χαρακτήρες θα επιστρέψουν και γίνονται οι σχετικές διαπραγματεύσεις», επεσήμανε το HBO.

Το “Big Little Lies” διηγείται την ιστορία πέντε, κυρίως εύπορων, γυναικών στο Μόντερεϊ της Καλιφόρνιας, πίσω από τη γυαλιστερή βιτρίνα της ζωής των οποίων κρύβονται ζήλειες, βία, μυστικά, αλλά και ένας φόνος.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!