Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018


Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις αναλυτών το διάδοχο μοντέλο του iPhone X αναμένεται να κοστίζει αρκετά χαμηλότερα σε σχέση με το αρχικό μοντέλο που παρουσιάστηκε στα τέλη του 2017.
Το iPhone X κοστίζει στην Apple, σύμφωνα με τους υπολογισμούς αναλυτών, περί τα 400 δολάρια, με ακριβότερα τμήματα του εξοπλισμού του να θεωρούνται η OLED οθόνη των 5,8 ιντσών (που παρέχεται από τη Samsung) και η TrueDepth κάμερα στις ικανότητες της οποίας βασίζονται οι λειτουργίες Face ID και Animoji.
Ωστόσο, η επόμενη έκδοση της συσκευής παρόλο που θα διαθέτει και αυτή OLED οθόνη θα έχει σημαντικά χαμηλότερη τιμή καθώς μειώνεται τόσο η αξία του υλικού όσο και το κόστος συναρμολόγησης, όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στους προμηθευτές της Apple με έδρα στην Ταϊβάν.
Έως τώρα ευρέως διαδεδομένη είναι η φήμη ότι η Apple θα παρουσιάσει το 2018 συνολικά τρεις συσκευές iPhone: τον διάδοχο του iPhone X με οθόνη OLED 5,8 ιντσών, ένα iPhone με οθόνη LCD διαγωνίου 6,1 ιντσών και ένα μεγεθυμένο iPhone X με οθόνη OLED διαγωνίου 6,45 ιντσών. Προμηθευτής της οθόνης του τελευταίου smartphone αναμένεται να είναι η κορεατική LG.
Το περίεργο είναι ότι σύμφωνα με την ανάλυση που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα DigiTimes το επόμενο iPhone X ενδέχεται να είναι φθηνότερο τόσο σε σχέση με τον προκάτοχό του όσο και σε σχέση με το υποδεέστερο τεχνολογικά iPhone με την LCD οθόνη των 6,1 ιντσών.
Για την ακρίβεια, η ανάλυση θεωρεί ότι θα είναι το φθηνότερο iPhone που θα παρουσιάσει η Apple κατά τη διάρκεια του 2018. Ενδέχεται, τέλος, η κατηγορία τιμής των 999 δολαρίων να καταληφθεί φέτος από το iPhone X με την οθόνη OLED των 6,45 ιντσών.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!