Κυριακή 20 Μαΐου 2018


Επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές από δεκάδες άτομα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων, δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουτάρης μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στην πλατεία Αγίας Σοφίας μετέβη στον Λευκό Πύργο, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, για την τελετή υποστολής της σημαίας από ποντιακό και στρατιωτικό τιμητικό άγημα.
Ωστόσο δεκάδες συγκεντρωθέντες του επιτέθηκαν απρόκλητα, αρχικά λεκτικά, ζητώντας του να αποχωρήσει, στη συνέχεια άσκησαν εναντίον του και σωματική βία με  σπρωξιές, μπουνιές και κλωτσιές, ενώ εκσφενδόνισαν αντικείμενα και προκάλεσαν υλικές ζημιές στο αυτοκινητό του.
Οπως φαίνεται στο βίντεο ο κ. Μπουτάρης φυγαδεύτηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από το μαινόμενο πλήθος ενώ δίπλα του έπεφταν βροχή τα αντικείμενα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς. oι οποίοι, μετά τις εξετάσεις, του ζήτησαν να παραμείνει απόψε για προληπτικούς λόγους.  
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!